Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 23:34
podkład można miec i raczej nie zaszkodzi o ile nie macie bardzo tłustej cery,no ale to bez sensu bo często ma fltry i sie twarz nie opali no chyba ze jest już opalona to jak sie chce.co do kosmetyków do smarowania to warto coś kupic bo skóra jest ładniejsza,gładka,nawilżona,czasami odcień opalenizny ładniejszy,odradzam te z bronzerem bo tudno to tak szybko dokładnie rozprowadzic i zazwyczaj nie ma gdzie umyc rąk,polecam chłodzące zwłaszcza jak macie problemy z wyleżeniem tych 12 minut,dla tych które chodzą tak dla popray nastroju polecam coś zwykłego ale o zapachu egzotycznym,bo naprawde super pachną takie smarowidełka i skóra nie pachnie jak przypieczony kurczak,a i najlepiej kupowac na allegro całą butelke,nigdy w solarium bo tam czasami jest nawet 50% drożej,z takich w przystępnych cenach polecam firmy emerald bay,pojemnośc 265 ml wystarczy na długo a kosztuje coś około 30 zł(na allegro w solariach nawet ponad 50) najlepsze tej firmy to EVERCLEAR ELIXIR,DARK'N DAZED,Kamikazi kooler.
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-10, 11:48
wczoraj bylam i bylo nowe lozko w jednym pokoju wiec sie skusilam:)) nawet gadalo...co to ludzie nie wymysla:) polezalam 11 min. a mialam na 14 i tak jak myslalam...dekolt mialalam czerwony pod wieczor:/ nastepnym razem go zaslaniam, nie chce sobie klopotu narobic.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 22:48
zaczynam przy Was wpadać w kompleksy i chyba będę musiała sie wybrać. dziewczyny juz chodzą ładnie opalone, a mi się nie chce łazić taki kawał na solarę, bo bliżej to trzeba się dużo wcześniej zapisywać
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 23:17
tylko mi się dziwnie robi, jak zawsze miałam raczej ciemną karnację, a od kiedy dziewczyny zaczeły chodzić na solarkę to się zrobiłam w porównaniu do nich blada.dobrze, ze naturalne słonko czasem zdąży choc trochę złapać
z CiebiePachulko, ewenement, że nie byłaś się odsmazyć
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Ja też nie byłam nigdy w życiu i jakoś mnie nie ciągnie, mam zresztą ciemną karnację, ale jak patrzę nieraz na te dziewczyny na ulicy to się zastanawiam jak można coś takiego z siebie zrobić, przecież niektóre są aż tak pomarańczowe, że się świecą
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-13, 15:28
no i okazało się że jest nas więcej ale nie wiem czy nie będę musiała iść bo 21 czerwca wesele, ja druhenką jestem , sukienkę widziałyście a taka blada jak nie powiem co to przecież nie pójdę
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 15:37
No ja właśnie tak chodzę jak do domu zjeżdżam, czyli co 2 tygodnie jakoś dwa dni pod rząd idę na 10-12 minutek trzeba się podpiec bo też wesela się szykują to tak regularnie jak chodzę to mi się fajnie opalenizna robi, nie taka pomarańczowa tylko właśnie taka fajna, naturalna w miarę
i już bym chciała znowu być w domku i sobie iść ale to dopiero za tydzień...
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-13, 15:39
a powiedzcie mi na pierwszy raz to na ile powinnam isc? dodam że jasne oczka i karnację w sumie też jasną a jak normalnie mnie słonko łapie to najpierw na czerwono ale na drugi dzień już brązowieje
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum