Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-08, 19:22
madzia napisał/a:
ta rada jest....bezcenna...za wszystko inne mozna zaplacic
nie powiem jaką kartą
Cytat:
a najbardziej podobaja mi sie opalone dlonie:)))
nooooo i stopy w ładnych japoneczkach tylko nie za bardzo
ja to tam całe życie blada opalam się szybko na dekolcie i na rękach, nogi NIC twarz czerwona, a jak zejdzie to nic
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-08, 20:20
Cytat:
a czy na buzi można mieć fluid?
a jak opalasz się na plaży to też masz fluid? oczywiście możesz go mieć, ale wtedy słabiej się opalisz, bo zanim lampy przedostaną się przez warstwę fluidu to im to zajmie trochę
Ja tez jutro się wybieram i pojutrze też
Jeśli chodzi o ubiór - wskakuję nago, a czas to zazwyczaj 10 lub 12 minut. Dłużej też nie wytrzymam, ale to dlatego, że moje solarium ma bardzo dobre lampy i dłużej wytrzymać się nie da
ja bym nie ryzykowala z tym fluidem po to wlasnie w kazdym solarium sa plyny do demakijazu zeby sobie zmyc,
po 1 to wlasnie tak jak powiedziala Ania a
po 2 balabym sie z tego wzgledu ze to jest na twarzy jakby taka maseczka i nie wiem moze troche przesadze ale zastanawialam sie czy czasem skora by sie nie odpazyla...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-08, 22:05
kiedyś po solarium,po takim płynie do demakijazu, który tam był- miałam plamy na twarzy . wole sie nie umalować w domu , co najwyżej oczy bo i tak zasłonie okularkami, no i smigac sie opalać. z fluidem bym się bała poparzeń czy alergii
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
No wlasnie ja tez sie tego boje i w sumie to nigdy sie nie malowalam jak szlam na solke ale widzialam ze to wszystko tam stoi zawsze, wiec jak by ktos chcial to moze uzyc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum