Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 366 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-06, 13:16
madzia napisał/a:
ja pamietam, ze jak szlam pierwszy raz to trzymalam ta klape zeby nie opadla na mnie bo myslalam ze mnie zgniecie
heheheh
a ja kiedyś jak byłam na solarium to wyobrźcie sobie że licznik sie popsuł i z 15 min leżałam jakies 27 min żałowałam że nie złozyłam skargi bo byłam strasznie spalona i pewnie odszkodowanie by było ale niestety to było 4 lata temu i wtedy to mała błam i nie wiedzialam ze mozna takie cos zrobic
i od tej pory zawsze na solarium wchodze z zegarkiem albo wybieram lozka gdzie liczniki sa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-06, 13:33
a ja jeszcze nie bylam w solarium ;p
korzystam narazie ze sloneczka na dworze
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-08-06, 19:35
cerrata napisał/a:
a co ty taka słońco-wstrętna?
ale tylko naturalne słońco-wstrętna
szkoda mi czasu przeleżanego na słoncu przed domem.
a solarium jest strasznie uzalezniajace pomimo tego ze jak polska wersja murzynka bambo wygladam to sloarium jeszcze mi malo. ale po tych wszystkich postach z bólem przystopowac musze. ale moim zd. i tak az tak czesto ie korzystam bo nie musze minimum wystarczy mi raz na tydzien a nawet co 2 tygodnie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-08-06, 19:54
dobra, to ty slabiutka jestes zeby solarka miala nad toba przewage
poza tym ja tam nie lubie "spalonych" solarka dziewczyn zal mi ich w dodatku jak biegaja co drugi dzien...a juz nie wspomne o lecie
jedna taka jak sie opalila i zalozyla spodenki ze jej ledwo tylek zakryly, pochylajac sie odslonilo sie wiecej i...w zgieciach miala naturalny kolor swojej skory ledwo powstrzymalam sie od smiech
ja chodze ale i tak mnie slabo opala, teraz mam juz przerwe nie bylam z miesiac bo i po co jak jest sloneczko i upal taki...nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal
Wysłany: 2007-08-06, 20:06
madzia napisał/a:
...nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal
ja chodze wieczorem 19-20 wiec też nie wiem co to za drzwiami się dzieje w godzinach popołudniowych.
madzia napisał/a:
jedna taka jak sie opalila i zalozyla spodenki ze jej ledwo tylek zakryly
nie chodze na soalrium po to aby później dupa świecić przy nalozonych miniowach i
odslonietych dekoldach wręcz przeciwnie nawet w upały 30 stopniowe moge wyjść w długich spodniach i ani kropelka potu się nie poleje ze mnie.
chodze dla własnej przyjemnoscina soalrium. i nie jestem z tych co sie pokazuja.
madzia napisał/a:
zal mi ich w dodatku jak biegaja co drugi dzien...a juz nie wspomne o lecie
zima to chodze raz na miesiac albo przed jakas impreza czy pojsciem na basem, tylko altem chodze raz na 1-2 tyg. bo szkoda mi czasu przelzanego przed sloncem
nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal
a ja wiem, właśnie dzisiaj tego doświadczyłam. było mi okropnie gorąco ale wieczorem to mi się nigdy nie chce. a na słońcu nie mam teraz czasu się opalać
JA uwielbiam leżec na słonecxzku wtedy czuje sie jak w raju , jak to stwierdzilismy z moim dziubkiem ze my to juz jestesmy maniakami opalania sie na słoneczku bo jak jest okazja to czmeu nie korzystac a co do solarium to chodze raczej bardziej zima troszke albo jak szykuje sie jakas imprezka :)
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum