Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-07, 19:08
e na 6 min. tylko bylam, trzeba ostroznie nastepnym razem juz na dluzej pojde wiem, ze juz nigdy nie przekrocze 15 min. bo kiedys chodzilam na 20 to normalnie juz nie moglam wytrzymac. zaczynalam sie zle czuc.
Donn napisał/a:
jak samopoczucie?
fajniuchno mi
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-08, 10:24
mi strasznie szybko dekolt bierze:/ przypuszczam, ze jeszcze ze dwa razy i bede sie opalac z recznikiem papierowym na cyckach:/ a szkoda:( tzn. sam dekolt zaslonie co ja gadam, chyba jeszcze spie
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 38 dni temu Posty: 385 Skąd: Pasłęk
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 160
Włosy: braz
Stan: panna
Partner: Andrzej
Wysłany: 2008-05-08, 11:22
nie wiesz ja tez mam takie miejsca gdzie sie szybciej opalam np twarz to od razu
a dekolt wlsnie kiepsko mi sie opala. Madzia a czyms sie smarujesz jak wchodzisz do solarium
_________________ Życie może istnieć tylko dzięki miłości.
a mi wlasnie dekold ciezko opalic a z twarzy to znika szybciej niz brazowieje
bizuterie sciagam tzn.lancuszki i pierscionki,ale kolczyki zostawiam, a jesli chodzi o czas to 15 min to dla mnie max, dluzej bym chyba nie wytrzymala
byłam dzisiaj i jutro chyba też sobie pójdę niczym się nie smaruję przed, ale po balsamik lubię w ciałko wetrzeć i ja wskakuję w majtkach na łóżko, jakoś tak...lepiej mi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum