Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-16, 23:44
tuptunio napisał/a:
a ja tam kocham solarium. ale jakoś tak się złożyło że już dłuższy czas nie chodze. jak pracowałam w solarium to chodziłam do tego stopnia że się uzależniłam. ale na szczęście mi przeszło.
też kocham,ale do mojego to sie kilka dni wcześniej umawiac trzeba więc musze sobie wizyty planowac i nie bywam za często...
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 273 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-17, 13:48
Ja uwielbiaaaam solarkę i juz wkrótce ponownie się zapiszę... choć ja mam tendencję do przesadzania, ale Rafcio obiecał mi, że tym razem mnie przypilnuje...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 14:51
no robią robią.co jest wyjątkowego?bardzo dobre lampy,bardzo o to dbają,i jak na taką jakośc to niska cena,dla porównania-moja koleżanka chodzi do innego solarium,2 razy w tygodniu na 15 minut a ja raz na tydzień lub dwa na 10 minut i jestem bardziej opalona...
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 13:56
a ja dzis sobie poleze
[ Dodano: 2008-02-18, 13:58 ]
anusek napisał/a:
no robią robią.co jest wyjątkowego?bardzo dobre lampy,bardzo o to dbają,i jak na taką jakośc to niska cena,dla porównania-moja koleżanka chodzi do innego solarium,2 razy w tygodniu na 15 minut a ja raz na tydzień lub dwa na 10 minut i jestem bardziej opalona...
u nas tez sa bardzo dobre lampy sa zmieniane czesto a cena to 1zl-za minute koleznka chodzi na 15min to musi byc raczej do solarka poniewaz na dobrych lampach nie da sie wytrzymac 15min
moja koleżanka chodzi do innego solarium,2 razy w tygodniu na 15 minut a ja raz na tydzień lub dwa na 10 minut i jestem bardziej opalona...
anusku to nie zawsze zależy od lamp. mój R. chodził na takie średnie łóżko (średnie u nas w solarium, bo ogólnie lampy mieliśmy baaardzo silne) na 7min. i kilka dni spalony chodził, ogólnie niewiele mu potrzeba i szybciutko jest brązowy i opalenizna trzyma mu się długo. ja wręcz przewciwnie w tym samym solarium na mocniejszym łóżku na 12-13min i mimo że wychodze czerwona jak burak to wieczorem mi schodzi i opalenizna mizerna. naprawde dużo musze chodzić żeby mieć jakiekolwiek efekty. więc dużo zależy od skóry i jej tendencji do łapania i utrzymania opalenizny
bo pierwszy raz się spotykam z takim czymś, że trzeba się na solar zapisywać
ja też zawsze się zapisuję wydaje mi się, że jak się chodzi do lepszego solarium, w którym regularnie wymieniają lampy i które jest usytuowane w dobrym miejscu to tak jest
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 142 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-20, 15:36
Uwielbiam solarium choć nieukrywam, że korzystam nieczęsto ponieważ strasznie niszczy skórę, zresztą tak samo jak zwykłe słońce Boję się, że w wieku 40 lat będę wyglądać na 60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum