Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 458 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-30, 19:09
maruska napisała
.
Cytat:
I nie czescie niz 2 lub 3 razy w tygodniu
.
a nie miałaś może na myśli marusko w miesiącu 2-3 razy w tygodniu to dosyć często.
ja chodze tak 2 razy w miesiącu- co 2 tygodnie na 15 minut, co do tabletek to też słyszałam o takiej zależności, ja stosuje antykoncepcje ale tego problemu nie mam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 23:45
kasia1980 napisał/a:
może właśnie z Egiptu wróciła
jak ja wróciłam w tym roku to nawet gorzej wyglądałam a po solarce to kilka razy...jak sie okazało że lampy zmienili i sie spiekłam,ale ona to jeszcze sie tu jakimś pudrem brązującym wymalowała chyba...
Takie pytanko: mam w okolicy pepka piperzyk dosyc duzy i latem to nakladam bardzo duża wartse kremu albo tego nie opalam a jak to wygląda na solarium jelsi bym chciała iśc na leżące moze byc raczej chyba szkodliwe
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 409 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-21, 11:56
ja bym sobie Calineczko poszła na solarium ale bym bardzo uważała sa tez kosmetyki które sa przeznaczone do ochrony skóry przed tym szkodliwym promieniowaniem możesz nałozyc wiekszą warstwe balsamu lub nałozyć na pieprzyk plasterek na czas opalania a po opalaniu ściagnąć i nasmarować ciało balsamem
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 280 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 22:37
wiecie co, ja tam wolę naturalnie się opalić. nigdy nie byłam w solarium a kumpele śmigają dosyć często. Ja właściwie nie musze bo jestem opalona, ale jakoś tak mnie nie ciągnie. nie chce skóry sobie niszczyć, później jeszcze będzie szybciej wiotczała fee
opalam się tylko w lecie, nad jeziorkiem. wtedy fajnie mnie łapie i nawet szybko. co do opalania to jestem ostrożna
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-02-16, 22:46
a ja tam kocham solarium. ale jakoś tak się złożyło że już dłuższy czas nie chodze. jak pracowałam w solarium to chodziłam do tego stopnia że się uzależniłam. ale na szczęście mi przeszło.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum