Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 21:29
Ja jeszcze nie jadam śniadanek z mężem Ale tak u mnie standart: musli z jogurtem, rzodkiewka z jogurtem naturalnym i do tego bułeczki z szyneczka i serkiem. Czasami jajko na miękko albo jajecznica. Zawsze piję herbatę z cytryną albo gorące mleko czasem kawe.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-06-28, 06:27
A wiec sniadan nie jem...pierwsza kanapka jest moze cos kolo 12. , 1.00 po poludniu
Za to Mis je sam o 9.00 bo o 9. ma zawsze przerwe i sie pyta czego nie jem z nim
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-28, 10:29
Ja zazwyczaj jem kanapki z serem, jakimś serkiem, do tego ogóreczek na wierzch lub pomidorek, czasami kupię sobie coś na słodko, rogalika czy chałkę. jak jem z Piotrkiem, to często jajecznicę jemy, albo tosty jakieś albo to samo co jem bez niego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-28, 12:51
Mój zestawik to:
- Albo muesli z mleczkiem.
- Albo płatki nestle fitness z jogurtem też z mleczkiem.
- Albo grachamka z chudą szyneczką i na to ogóreczek i do tego kubek kefiru.
A z ukochanym to Kanapki lub bułeczki z wędliną, bo on takich rzeczy jak twarożki,jajecznice,muesli nie jada
No to teraz my
Zazwyczaj jem sama i wtedy mój standardowy posiłek to:
- bułeczka z szynką, serkiem i na wierzchu pomidor, ogórek, rzodkiewka, papryczka
- płatki z mlekiem zimnym
- czasem jakaś buła maślana czy rogalik na słodko
w weekendy jemy zawsze razem i wtedy lubimy sobie "poszaleć"
- jajecznica na kiełbasie z pieczarkami
- paróweczki
- siekanka
- pasta rybna
- takie pyszne bułeczki maślane z serkiem waniliowym
- zwykłe kanapki z przeróżnymi sałatkami (np. grecka, śledziowa, z tuńczykiem)
Do picia zazwyczaj herbata z cytryną, w ostatnim czasie kawa ze śmietanką.
jutro takie śniadanko Madzia zaserwuje mężuś będzie długo spał, a niedaleko cukiernia z takimi pysznościami, to wyskoczę jak się obudzę i będziemy sie dosładzać z rana
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 291 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-12, 17:00
zależy od tego ile mam czasu na sniadanko, w weekendy często są to wspólne w łozku, kanapeczki i kakao( obowiązkowo w niedzielę), a tak w normalny dzień to zawsze cos tam w biegu, bo czasu nie ma zazwyczaj
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-12, 23:44
Zazwyczaj pieczywo razowe, bułka grahamka lub pieczywo chrupkie, twarożek, żółty ser, jajko, jakieś pomidorki,ogórki na to. Czasem jogurt z muesli, lub owsiankę. Często do śniadania dołączam owoc np.jabłko.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 13:32
ja złe sie czuje po sniadaniu..... dlatego najpierw trening a w trakcie albo bułeczka słodka albo danio bo po jogurtach z rana tez mi niedobrze dopiero kolo 12-13 moge zjesc cos porzadniejszego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum