hahahaha no to sie zaraz usmiejecie w³asnie przed chwila us³yszalam gwizd i takie bum ...nie za g³osne ale odciagne³o moja uwage od komputerka i tak siedze i nas³ychuje...mysle sobie "pewnie dzieciaki petardy puszczaja" no ale po chwili przyszlo mi do g³owy ze jest srodek dnia...i lata....a tu strzela coraz g³osniej.........wsta³am ide w strone przedpokoju i czuje spalenizne cos mi nie gra.....no i szok godzine temu wstawilam jajka na twardo ....w³aczylam na najwiekszy plomien i mialam go zaraz zmniejszyc zanim mi sie o nich przypomnia³o to ca³a woda sie wygotowa³a jajka popeka³y i sie zwegli³y od spodu ze juz o garnku nie wspomne
Informacje: Wiek: 22 Do³±czy³a 435 dni temu Posty: 318 Sk±d: £ódz
Profil: Imiê: Emilia
Wzrost: 175
W³osy: brunetka
Stan: panna
Wys³any: 2007-08-01, 15:31
ja te¿ kiedy¶ mia³am kuchenn± przygodê, spa³a u mnie kole¿anka i ko³o godziny 12 w nocy zachcia³o nam sie frytek, wiec ok. Po ostatniej usma¿onej porcji zapomnia³am wy³±czyæ gaz na którym sta³ garnek z olejem. po³o¿y³y¶my sie spaæ, a rano.... obudzi³ mnie okropny zapach spalonego oleju, po prostu tragedia. Olej po kilku godzinach sma¿enia przybra³ konsystencjê smo³y. Na szczê¶cie sie nie zapali³ i skoñczy³o sie jedynie na spalonym garnku i oleju, oraz na zasmrodzonym mieszkaniu
Informacje: Do³±czy³a 494 dni temu Posty: 6461 Sk±d: Poka¿ na mapie
Profil:
Wys³any: 2007-08-01, 15:35
jak wspomnia³as o tym ogniu to mi sie przypomnia³o ze moja siostra miala podobny wypadek .... na kuchence sta³a brudna patelnie a ona na palniku obok czajnik wstawi³a i jakims cudem patelnia sie ogniem zaje³a....ale szybko scierkami ugasi³ysmy ...tylko sufit i okap w kuchni ucierpia³y
Informacje: Do³±czy³a 470 dni temu Posty: 2439 Sk±d: Kraina Wolno¶ci
Profil:
Wys³any: 2007-08-01, 15:42
hee co do ognia to mi siê przypomiona moja siostra
gotowa³a paluszki rybne i gdy olej siê zagotowa³ to chcia³a dac te paluszki na patelniê. Da³a je iiê patelnia zapali³a, a ta krzyczy pomocy Ale z niej sie smia³am wtedy
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolno¶æ kocha ptak....
Informacje: Wiek: 34 Do³±czy³a 362 dni temu Posty: 1509 Sk±d: ¦l±sk
Profil: Imiê: Dorota
Wzrost: ¶redni
W³osy: blond
Wys³any: 2007-11-28, 13:07
1. Historia wydarzy³a siê na wczasach w Bu³garii.
Posz³am ze znajomymi na dyskotekê.
Za³o¿y³am cieniutk± b³êkitn± spódnicê i dumna z siebie zaczê³am tañczyæ na parkiecie. Zauwa¿y³am, ¿e ludzie doko³a patrz± na mnie z dziwnym u¶mieszkiem a moi znajomi dusz± siê ze ¶miechu. Zesz³am z parkietu poirytowana pytaj±c co ich tak bawi?
Kole¿anka wskaza³a na moj± pupê i powiedzia³a "ale blask!!!".
Patrzê na moj± pupê a tam pod wp³ywem fiotetowych fluoryzuj±cych lamp z reflektorów moja bielizna ca³kowicie prze¶witywa³a przez spódnicê.Powiem wiêcej -moje bia³e majtki ¶wieci³y na ca³ego!!!!!
Ewakuowa³am siê do hotelu po zmianê stroju.
Chcia³am zapa¶æ siê pod ziemiê
2. W pierwszej klasie podstawówki podczas akademii szkolnej odpiê³a i spad³a mi spódnica.
Nikt mnie nie poinformowa³ tylko wszyscy ryknêli ¶miechem.Zorientowa³am siê po d³ugim czasie
3.Wraca³y¶my z kole¿ankami ze szko³y (3 klasa podstawówki) gdy zaczepi³o nas 2 mê¿czyzn. Zrozumia³am, ¿e jeden z nich wo³a do nas "choæta choæta" a ja na to "nieeeeeeeeee i zaczê³am uciekaæ"-my¶la³am, ¿e to jacy¶ zboczeñcy.
Okaza³o siê, ¿e to byli jacy¶ rosjanie którzy szukali poczty.Mówili "poæta poæta" czego ja nie zrozumia³am
[ Dodano: 2007-11-28, 13:09 ]
Kiedy¶ podczas cerowania skarpet przyszy³am siê do ko³dry
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Ciê kochaæ
Informacje: Do³±czy³a 494 dni temu Posty: 6461 Sk±d: Poka¿ na mapie
Profil:
Wys³any: 2007-11-28, 13:13
majtki wymiataj± hahahahaha tez musze takie có¶ odwalic hahahahaha
z tym przyszyciem do ko³dry to mia³am podobnie tyle ze ja to do bluzki ktor± poprawia³am sie przyszy³am a tak zapatrzona by³am w cos w TV ze zauwazy³am dopiera jak po wypuszczeniu jej z r±k ona nadal tam by³a hahahah
Informacje: Wiek: 23 Do³±czy³a 674 dni temu Posty: 1503 Sk±d: Wa³brzych
Profil: Imiê: Marzena
Wzrost: 155 cm.
W³osy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wys³any: 2007-11-28, 14:18
Przypomnia³o mi siê jak 4 lata temu by³am ze znajomym na sylwestrze u jego kolegi , po pó³nocy wyszli¶my na dwór i ogladali¶my fajerwerki.Jedn± fajerwerke znajomy niechc±cy krzywo ustawi³ i strzeli³a prosto w nas (tzn we mnie i tego mojego kolegê) jeden wielki huk , iskry i krzyk mojego kolegi (oparzon± mia³ nogê leciutko ale zawsze)
Zajeli¶my siê nim gdy nagle znajomego siostra powiedzia³± "co to za smród" spoj¿a³a na mnie polecia³a do zlewu i wyla³a mi pokal wody na ³ep .... po chwili wszyscy rykneli ¶miechem a ja dalej nie wiedzia³am o co kaman .Okazalo siê ¿e w³osy mia³am przy koñcu zjarane nie zapali³y siê ca³kiem ale siê dymi³y lekko i cuchnia³y przeokrutnie dwa dni potem ¶cie³am w³osy o jakie¶ 15 cm ale do tej pory nabijamy siê z ca³ej sytuacji
Informacje: Wiek: 34 Do³±czy³a 362 dni temu Posty: 1509 Sk±d: ¦l±sk
Profil: Imiê: Dorota
Wzrost: ¶redni
W³osy: blond
Wys³any: 2007-11-28, 14:34
Jeszcze jedna sytuacja.Zosta³am zaproszona na urodziny do osób, których nie zna³am.
Zakupi³am piêkn± ró¿ê dla solenizantki.
Weszli¶my do mieszkania solenizantki, gdzie gor±co nas powitano.Szczególnie gor±co powita³ nas pies.Krêci³ siê woko³o mnie, skaka³.
Kwiat trzyma³am schowany za sob±.
Gdy przysz³a moja kolej podesz³am do solenizantki i chcia³am wyj±æ schowany za sob± kwiat i ..........................moim oczom ukaza³a siê sama ³odyga.Kwiat le¿a³ na pod³odze.
Soleznizantce opad³a szczêka, ja zrobi³am siê czerwona a winowajc± by³ pies, który pawdopodobnie odgryz³ ten kwiat.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Ciê kochaæ
Ja mia³am bardzo podobn± sytuacjê z p³on±cymi potrawami Przysz³a do mnie kumpelka na noc i mia³y¶my woln± chatê. W³±czy³y¶my na ca³y g³os muzê [mam basowe g³o¶niczki ] i posz³y¶my usmarzyæ sobie paluszki rybne. Zostawi³y¶my je na "chwilkê" która trwa³a ok 1 godz. Nagle co¶ zaczê³o strasznie ¶mierdzieæ a my do kuchni biegniemy i... ca³e paluszki w p³omieniach a kumpela wyla³a na to lodowan± wodê Nie mia³y¶my kolacji ale za to ubaw po pachy Do dzi¶ to wspominamy i raczej nie gotujemy nic
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum