Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 232 dni temu Posty: 2928 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-06, 19:13
Nie, no myślę jednak, że to było "zrobione"...
Podejrzewam, że to dla facetów taki myk, oglądają, cieszą się, że fajną babkę zobaczą nago, a tu zonk...
Poza tym niemożliwe jest, żeby z taką siłą się zamknęło solarium...mam nadzieję
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2181 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-07, 09:36
Aż podskoczyłam. Wiedziałam, ze mam się czegoś na sam koniec spodziewać, bo samo smaroawnie się nie jest zaskakujące, ale żeby tak?
Mam nadzieję, że to było jakoś przerobione, bo za dużo babka sie słoneczkiem nie nacieczyła.. i ciałkiem też nie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 14:42
cerrata napisał/a:
trochę jest
mnie tez troche rozbawilo,ale ja dzis mam jakas dziwna glupawke wiec moze to dlatego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum