Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-31, 13:22
Panda wymiata...
taka duza a taka strachliwa
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-31, 20:02
jejku niesamowite te golmiki szczegolnie lemur mnie rozsieszyl chociaz powiem szczerze ze po kazdym z filmikow rozesmialam sie a to u mnie rzadkosc moga to byc poprawiacze mojego humorki SWIETNE
KOT jest dla mnie straszny i okropny widzialam go juz i ogolnie to ja sie takich kotow bardzo boje ktore chociazby prychaja... taka zlosc przez nie przemawia jak szatan czy cos....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Wysłany: 2008-07-31, 20:14
cerrata napisał/a:
on jest fajny
oj nie dla mnie nie jest fajny chyba nie mialas do czynienia z kotem ktory fuczy... ja mialam i nikomu nie zycze takiej sytuacji... musialam zmienic prace bo kot sie na mnie uwzial
[ Dodano: 2008-07-31, 21:16 ]
i ciekawa jestem co bys zrobila gdyby taki kocurek nie byl w klatce tylko stalby przed toba...?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Wysłany: 2008-07-31, 20:24
cerrata, wiesz jaka ja bylam przerazona - a ja przeciez koty uwielbiam... a on byl najpierw kochaniutki a pozniej zachodzil mi droge i nie pozwalal przejsc probowalam fo miotla stuknac ale jeszcze bardziej byl wsciekly a ja sama bylam... koszmar byl
ale nie robie OT
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 726 dni temu Posty: 329
Profil:
Wysłany: 2008-08-01, 15:33
To Wy mojego kota nie znacie Chodzacy szatan, kazdego atakuje, na kazdego syczy parska i rzuca sie Nawet na mnie
jest zajebisty
A teraz..
METODA NA GLODA
Maly ruski nietoperz
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum