Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 362 dni temu Posty: 2527 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-01-31, 10:54
Świetne, a propo tych skradzionych klapek, jak byłam na woodstocku pare lat temu też była na głos czytane podobne ogłoszenie "Złodzieju! Oddaj mi moje glany! PS. Mama grzyba:)" I damska torebka jest niexła, święta prawda w końcu
[ Dodano: 2010-01-31, 16:34 ]
Cytat:
Śmiejesz się z kiczowatych grobów rosyjskich mafiosów? Wiedz, że również i dla ludu Ga, zamieszkującego zachodnie rejony Ghany, bardzo ważne jest, aby ich bliscy zmarli odeszli do lepszego świata w jak najbardziej efektowny sposób. Dlatego też rodziny wydają ostatnie swe pieniądze na kunsztowne, ręcznie robione trumny. I nie chodzi tam o jakieś piękne, klasyczne zdobienia czy ornamenty. Jeśli zmarły był palaczem, to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że do grobu zostanie złożony w trumnie zbudowanej na wzór cygara, paczki Marlboro lub też wielkiej zapalniczki.
małpka jest przesłodka
nigdy nie wiadomo komu spodoba sie twój pomysł tez ciekawe no i oczywiscie inwestycja na lata
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum