Teraz kolej na mnie nie szukalam tam jakis modelow tylko te osoby ktore od lat mi sie podobaja,kazdy z nich jest inny,ale dla mnie wyjatkowy i ma to cos
Detlef´D prowadzi niemieckie popstar,moj ulubieniec od 8 lat nie znalazlam fotek wiec wstawiam maly filmik.
Mustafa Sandal turecki piosenkarz,pieknie spiewa ja go uwielbiam ale i te piosenki.
No ja wlasnie tego pierwszego uwielbiam lubie wysokich,troche przy sobie i lysych to moj TYP
a co do drugiego to jak dla mnie jest za maly i ma syfy na twarzy duzoooo ale jakos tak na mnie dziala jak spiewa
fajnie,ze wam sie podobaja.
Kiedys nosilam taki maly plakacik w portfelu tego detlefa´d i moj byly byl o niego strasznie zazdrosny,bo sie ciagle slinilam
No i jak pewnego dnia zobaczyl,ze nie mam jego foty tylko tego detlefa to wsadzil mi go do buzi(zartem oczywiscie)i powiedzial to zjedz go sobie no i ja zjadlam naprawde-wiedy to byl obrazony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum