Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 344 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 00:25 Smackersy
Przedstawiam Wam wątek smackersowy - tutaj zachwycamy się 'jadalnymi' błyszczykami.
Ja mam dwa smakowite błyszczyki: o smaku i zapachu gumy balonowej i drugi o mało konkretnym smaku i zapachu (może taka wata cukrowa) z Wibo. Taniutkie, ale bardzo dobre. Mam trochę jeszcze smackersa zakupionego na Allegro o smaku czekolady z orzechami. Jest świetny.
Korcą mnie te z serii Skittles na Allegro (niestety smackersów nadal mało w naszych polskich sklepach i trzeba sie czasem zaopatrywac w sklepach internetowych), ale póki co musze dokończyć te, choć nie wiem jak długo wytrzymam.
A Wy?Macie jakieś doświadczenia związane z tymi kosmetykami?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 584 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-22, 11:44
ja mam 3 smackersy zakupione na allegro kupiłam 3-pak z serii Skitles o smakach Malinowym,truskawkowo-arbuzowym,i bananowo-jagodowym .Wszystkie pachniały i smakowały przepysznie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-22, 15:19
Ja mam na razie jeden ten ktory polecila mi Diabliczka Maybelline shiny licious o smaku cokierkow truskawkowych, wybralam ten bo kolor mi odpowiadal (jasny roz) Wlasnie go zlizuje z ust
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 344 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 21:19
Cytat:
moj jest ten jasny rozowy miedzy fioletowym a pomaranczowym
A może ten mi się podobał?Już nie pamiętam, który to był róż, ale przypomniało mi się, że wiśnia też mi się podobała, to chyba ta ciemna na zdjęciu. Choć pamiętam, że są chyba dwa rodzaje wiśni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum