Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-05, 23:36
Hmm, z Inglota kiedyś się nadzialam na blyszczyk w ich sklepie firmowym-strasznie piekły mnie usta i się zniechęciłam do ich błyszczyków. Może był przeterminowany?
Ja też mam taki błyszczyk z Inglota kupiłam go za 2 zł, bo był w promocji przy zakupie lakieru do paznokci i się skusiłam jest o smaku agrestu - ślicznie pachnie i w ogóle bardzo go lubię A wygląda o tak o
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-06, 11:18
Też mam błyszczyk z inglota ,była promocja w lato że takie małe zapachowe błyszczyki i balsamy do ust były po 2 zł i się skusilam jest trochę mniejszy od tego co ma Ania ale jest wydajny i bardzo fajny .Wogóle z inglota jestem zadowolona (zwłaszcza z sypkich cieni) maja bardzo fajne malowidła
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 17:20
Co prawda zrobił się totalny ale pozwolę sobie zapytać: czy może któraś z Was używała lakierów do paznokci Inglota i jeśli tak, to co o nich myślicie?
Bo ja w sumie większość kosmetyków mam z Avonu (konsultantka ), ale ich lakiery mi nie odpowiadają jakoś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum