ostatnio znalazłam taka strone z wypadkami domowymi i zaczelam się zastanawiac, ze w stwierdzeniu, że "wypadki chodzą po ludziach" nie ma ani krzty prawdy... Bo to ludzie szukają guza...
ja np, choćby nie wiem co, zawsze musze się na własnej skórze przekonac, ze jak np. będę trzymała gwoździa przy wbijaniu go w ścianę do samego końca, to ... zaboli...
albo że jak nie rozwieszę od razu prania, to wyleci mi to zupełnie z glowy i też będzie kicha... po 3 dniach np...
albo (jak było na tamtej stronie) jak nie przypilnuję robotników na budowie, to mi bezmylsnie zupełnie wstawią drzwi na wysokości połowy okna i to ...bez schodów...
(a wtedy to włosy z głowy rwałam!!!)
chcęc uciec kanarom z autobusu wyrżnęłam w drzwi twarzą, bo nie zauważyłam kiedy się zamkneły... a wszystko po ty by nie płacic mandatu (którego zresztą nie płaciłam, bo moim wyczynem rozśmieszyłam kanarów tak, że mi go nie dali:) )
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-21, 23:44
Moja największa wtopa była jakieś 3-4 lata temu.Wracałam z przyjaciółką z budy (wtedy lubowaliśmy sie w stylu black metalowym,jej to przeszło mi to zostało )gdy zobaczyłam jego ...ekhm w morde do tej pory jak go sobie przypomne to mi się cieplej robi mój ideał wysoki ,szczupły ale nie napakowany,śliczna buźka dlugie ciemne włoski ,ciemna karnacja,fajne ciuszki,gitarka na ramieniu.Nadchodzil z przeciwnego kierunku a ja wpatrzona w niego jak w obraz zasuwałam dalej (dosyc szybkim tempem)minelismy go odwrócilismy się za nim ale szliśmy dalej w pewnym momencie zrobiło sie ciemno ....z calej pary przywaliłam w ...lampę uliczną i usiadłam na tyłku zamotana .Cały rynek w śmiech ,a ten sie tylko usmiechnął i poszedl dalej.
ja zrobiłam podobnie...tylko że nie przywaliłam w latarnię, a potknęłam się o kosz na śmieci:D
I podobnie jak ty przez ideał, zagapiłam się i szłam jak takie cielę
a on pomógł mi wsta, pogadaliśmy, poszliśmy do kina i tak jakoś trwa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 633 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-22, 18:32
heheh ja od wpatrywania się zrabałam sie ze schodów,a wlasciwie nogi zostały mi na gornych stopniach a rekami wyladowałam na samym dole, zgiełam sie jak kot. siara niesamowita, przy kolesiu, który mi sie podobał i przy kolezankach
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 491 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-26, 17:19
ja nigdy nie zapomne jak mój eks pojechal na uczelnie po wpis...okazalo sie ze caly dzien chodzil z rozpietym rozporkiem...a pani prof. bardzo dziwnie sie na niego patrzyla kiedy szedl do niej przez cala aule zadowolony z siebie:D
Informacje: Dołączyła 476 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 17:25
Morfiniasta napisał/a:
ja nigdy nie zapomne jak mój eks pojechal na uczelnie po wpis...okazalo sie ze caly dzien chodzil z rozpietym rozporkiem...a pani prof. bardzo dziwnie sie na niego patrzyla kiedy szedl do niej przez cala aule zadowolony z siebie:D
hee rozbawił mnie twój wpis
Kiedyś ja tez tak chodzłam ( miałam wtedy te spodnie co mi ciągle rozporek sie otwierał ) i ciągle zapinałam rozporek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum