dobrze powiedziane tylko czasem wkurzajace kiedy ja ide wczesniej a Krzysiek siedzi jeszcze po nocach pare godzin chociaz zauwazylam , że zmieniłam nieco swoj czas chodzenia spac kiedys 22 i mnie nie było a teraz to ok 24
U mnie jest identycznie! Najbardziej denerwuje mnie to w weekend kiedy zaplanuje jakies wspólne zakupy a Daruś śpi do południa.Najgorsze jest to że nie mamy jeszcze osobnej sypialni i śpimy w salonie i każdy dzwonek do drzwi mnie stresuje bo jak ktoś wpadnie do nas wtedy to łóżko nie pościelone, Darek w bokserkach na łóżku ............
Mnie tez to denerwuje jak musze go kilka razy budzic rano by wstal bo musiy gdzies isc,nawet taraz jak ma urlop to siedzi nocami,bo nie moze spac wczesnie i doskonale go rozumiem.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 300 dni temu Posty: 1553 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2007-12-29, 22:18
madae no to chyba razem się starzejemy, bo ja zawsze chodziłam spać baaardzo póżno i nigdy nie miałam problemów ze wstawaniem. teraz zbliża się dziesiąta a ja chodze nietomna a i wstawać ciężko
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 255 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2007-12-31, 13:51
Jak mam wole od szkoly to chodze spac nawet o 4-5 rano A moj ikochany w dni wolne wstaje okolo 13-14 Bo do rana gra w ET...
On ma taki "zegarek" w sobie ze musi spac 10 godzin i juz
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 303 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 11:06
Ja za zwyczaj wstaje w porach rannych..i często mam mały problem jak dobudzić mojego Skarba
On jest zwierzęciem nocnym, ja raczej dziennym-choć nie zawsze. Staramy się razem funkcjonować, jak mi się chce spać a On nie ma pracy to zabieram Go do łóżka, trochę zmęczę, pogadamy i zasypia..a rano-mocna czarna kawa. Jak nie musi wstawać to zostawiam i czasem patrzę jak śpi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum