Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 482 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-09-13, 18:21
chocolate napisał/a:
a ja jestem z sanoka:) To takie niewielkie miasto w Bieszczadach:)
znam znam bylam nad zalewem, super... ja jestem z krakowa ale tuz przed moim przyjazdem na sardynie rodzice przeprowadzili sie w okolice bieszczad (troszke wczesniej) szklary kolo jaslisk...przesliczne tereny..
fakt faktem, że nasze gory są bardziej urokliwym miejscem niż nasze morze, ale osobiście w kazde wakacje stawiams ie obowiazkowo nad jakimś większym zbiornikiem wodnym:)
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 502 dni temu Posty: 282
Profil:
Wysłany: 2007-09-14, 12:53
Owszem ,owszem byłam,ale bardzo dawno.Niedawno patrzyłam na internecie i wiele się zmieniło.Musze powiedziec że myśleliśmy czy aby tam nie zamieszkać,ponieważ jesteśmy na etapie przymyśliwań co do ostatniego miejsca na ziemi.
Co sądzisz?
Anja Emiliana... ja też jestem z Łodzi.. cudowne miasto i tyle się w nim dzieje
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-02, 13:04
oOmikuniaOo napisał/a:
Anja Emiliana... ja też jestem z Łodzi.. cudowne miasto i tyle się w nim dzieje
no to fajnie xD koniecznie bedzie trzeba sie zapoznac i... xD
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 440 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-04, 12:31
Pułtusk .Studiuje w Warszawie i tu większość roku przebywam.A zakochałam się w Łodzi .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
oj Anija takk.. a dokładniej to jaka dzielnica..?? może sie okaże że gdzieś niedaleko
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum