dzisiaj kupiłam sobie silice. jest to preparat wzmacniający skórę, włosy i paznokcie. ciekawa jestem czy któraś z was stosowała już preparaty tego typu i z jakimi skutkami.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 258 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-03-13, 15:41
ja stosowałam Skrzypowite bo strasznie wypadały mi wlosy. niestety po tabletkach jest jeszcze gorzej. teraz oprocz tego ze strasznie wypadaja mi wlosy to jeszcze mam strasznie lamliwe paznokcie (a nigdy nie mialam z tym problemu).
co do Silicy to perwszy raz slysze o takim leku.
tuptunio, ja to zarzywałam..na włosach raczej poprawy rewelacyjnej nie widziałam...ale jest to preparat witaminowy, więc jakieś tam korzysci ma dla organizmu
Silice stosuje od lat moja mama i jest bardzo zadowolona.Wzmocniły jej się włosy i paznokcie. Ja stosuje na zmiane:Skrzypowite,Humavit i Lewitan (2 ostatnie na bazie drożdzy) Paznokcie się wzmocniły a włosy mi po nich nie wypadają (z tym miałam problem po farbowaniach)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-14, 01:18
ja własnie silci uzywam jestem na etapie 2 opakowanie 2 pazłotko ( mam opakowanie 100 tabletek - czyli 5 pazłotek ) efekt bedzie ale dopiero pod koniec 1 opakowania...w połowie drugiego stanie sie dosc widoczny polecam za to skrzypowita mi specjalnie nie pomogła tzn był efekt ...ale mniejszy niz przy silce i po dłuzszym czasie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-14, 07:28
Radzę zażywać rybi tran.W traniewystępują witaminy A i D, które nie występują w tłuszczach roślinnych oraz witaminę E. Włosy i paznokcie są naprawdę ładne. Jedynym minusem jest to, że nieraz rybą się odbije
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
ja zjadłam może 2 opakowania tego i przerwałam to stosować, bo efektów nie widziałam, mineło pare miesiecy - znów kupiłam ten preparat, bez wiekszych jakiś zmian na włosach...dlatego może mam takie wrażenie że tak szybko nie działa na włosy, ale za to u mnie był + bo cera mi się poprawiła po silicanie
Roszpunka napisał/a:
Silice stosuje od lat moja mama i jest bardzo zadowolona
Stosuje od lat? to może pomaga jak stosuje cały czas i widać efekty
to może pomaga jak stosuje cały czas i widać efekty
No właśnie ona odkąd pamiętam to silice łyka. Namawiałam ją nieraz żeby coś innego dla odmiany kupiła ale ona twierdzi że nie będzie zmieniać bo silica jej służy.
Ja łykam teraz Belisse. Włosy mi sie bardzo poprawily - nie wypadaja i sa blyszczace Z cera tez zadnych problemow - ladna i gladziutka. Natomiast na paznokcie wogole nic nie pomoglo, dalej sie lamia i rozdwajaja Chyba zaloze tipsy albo cos w tym rodzaju, bo mam dlonie jak u zaby
ja to musze znalejsc cos dobrego bo mi tak teraz włosy zaczeły wypadać ale skrzypowita nic mi nie pomaga silica tez nie widze efektów może zacznę pic ten tran ale to chyba okropnie niedobre jest
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-28, 18:52
kupiłam opakowanie silici, odżywkę- lakier do paznokci. biorę oprócz tego tabletki wzmacniające organizm z tranikiem. jak nie będzie efektu to babę w aptece
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum