Informacje: Dołączyła 553 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-22, 22:37 SHEMAR MOORE
toto oto ciacho jest nie tylko piękne ale i uzdolnione wszechstronnie jest on bowiem absolwentem Santa Clara University(mam nadzieje ze nie przeinaczyłam nazwy ) W trakcie studiów był gwiazdą akademickiej drużyny koszykarskiej, a po pewnym czasie zaczął dorabiać sobie w modelingu . Joko ze jest pieknie zbudowany ,a i pysiaczek ma słodki to szybko udało mu sie trafic na tzw mały ekran. Pojawił się w kilku reklamach, wystąpił też w teledyskach zespołu TLC i Toni Braxton. Potem przyszła kolej na rólkę w serialu "Żar młodości" (taki tasiemiec u nas tez był emitowany ale nie pamietam na jakim kanale Shemar grał w nim w latach od 1994 do 2002 roku)i kilku filmach jak np w komedii "Hav Plenty" czy "Butter ", "Bracia" i "Greener". Największa popularnosc zawdzięcza telewizyjnemu programowi muzycznemu "Soul Train", który prowadzi od 1999 r(u nas jeszcze nie emitowali....a szkoda ). Ostatnio odniósł sukces w serialu "Birds of Prey" [2002-2003], gdzie wcielał się w detektywa Jesse Rees'a. Duże zainteresowanie towarzyszy życiu prywatnemu Shemara. Paparazzi go wprost uwielbiaja Jego nazwisko wiazano z wieloma pieknymi kobietami - spotykał się m.in. z Halle Berry i Toni Braxton.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 739 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-23, 10:11
Madae napisał/a:
Paparazzi go wprost uwielbiaja
ja od dziś chyba też ale zdecydowanie lepiej jest mu w takim lekkim zaroście niż z bródką przynajmniej jak dla mnie. Taka broda jak na 3 czy 4 fotce od góry go postarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum