Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
sezonowa praca dla dziewczyny
Autor Wiadomość
mysiunia89 

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Imię: Basia
Włosy: Blond
  Wysłany: 2008-04-08, 19:58   sezonowa praca dla dziewczyny

Mam 19 lat i w przerwie wakacyjnej chcialabym troche popracowac,zarobic na jakis wiekszy wyjazd,i pare rzeczy.Chcialabym pobyc troche z ludzmi.Praca fizyczna typu ''truskawki'' nie wchodzi w gre.Myslalam o jakis sklepie,butiku z ciuszkami,ale troche sie boje zalatwiac takie rzeczy,poza tym czy na dwa miesiace cos mi sie uda?
Moze ktoras miala kiedys podobny problem??moze podsuniecie mi jakies pomysly?

REKLAMA

Anija 

Informacje:
Dołączyła 386 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-08, 20:16   

mysiunia89, polecam mi firmę JOBMAN która specjalizuje się w pracach tymczasowych. Najlepiej wpisz sobie w google tą nazwę i możesz poczytać ;]
ja miałam iść dzieki tej firmie do tesco na wykładanie towarów, ale... muszę najpierw wyrobić książeczkę sanepidowską bo jej nie mam

ja np w zeszłe wakacje załapałam się na uliczną sprzedaż perfum 8-) szczerze nie polecam... trzeba strasznie kity ludziom wciskać aby ktoś kupił od nas buteleczkę za 15zł :roll:

niki 

Informacje:
Dołączyła 532 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-08, 20:17   

w czasie liceum i studiów pracowałam dorywczo jako hostessa w markecie, roznosiłam ulotki, reklamowałam szkołę ochroniarską na m.in.festynach, sprzedawałam na hali targowej jajca i jakieś drobne produkty spozywcze, jagódki na targu, jak coś mi sięjeszcze przypomni to napisze

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-08, 22:40   

ja sprzedawałam na parkingu przed bankiem i targiem atlasy samochodowe ( dla ciezarówek albo helikopterow raczej one bardziej sie nadawały :P ), zbierałam ogorki ( ciezko było ale platne najlepiej :P ), roznosiłam ulotki...

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-09, 00:00   

ja raz w zyciu poszlam na truskawki, wiecej sie najadlam i nasmialam niz zarobilam, ale mialam na pierwsza farbe do wlosow :mrgreen: a wlasciwie to szampon koloryzujacy wiec dlugo sie nie nacieszylam :-P

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 01:46   

ja na ogorki ( przed sezonem pole przygotowac, w czasie, i troche po znowu pole uprzatnąc) jezdziłam połtora miesiaca..moze troszke dłuzej :P dniowki miałam 30 zł :P jak padał deszcz to nas odwozili do domu a i tak płacili :P robiło sie od 6 do 15 :) opaliłam sie na murzynke :P poza rekami bo rekawiczki miałam :P ale sie opłacało :P

Anija 

Informacje:
Dołączyła 386 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-09, 08:37   

angik1683 napisał/a:
ja raz w zyciu poszlam na truskawki, wiecej sie najadlam i nasmialam niz zarobilam

tak samo jak ja <umieraam>

na te wakacje planuje wyjechać z dziećmi na kolonie jako opiekun

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 09:25   

mysiunia89, a ja bym Ci poleciła współpracę z FM Group :) sprzedaż perfumików :mrgreen: mnóstwo młodych osób z nami współpracuje, tylko 1 minus jest, bo na poczatek trzeba sobie próbki wykupić :-/ no ale bez próbek nic nie zdziałasz <bezradny> jak chcesz znać szczegóły, to pisz do mnie na pw ;-)

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 268 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 10:35   

mysiunia89 napisał/a:
Moze ktoras miala kiedys podobny problem??moze podsuniecie mi jakies pomysly?

są agencje pracy tymczasowej (adresy w internecie) i warto skorzystać z ich pomocy aby nie zostać oszukanym.
W każdym urzędzie pracy są polecane agencje pracy tymczasowej, które współpracują z tym urzędem.
Warto tam się udać i porozmawiać z doradcą zawodowym albo pośrednikiem pracy.

Odpowiedz do tematu