Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 90 dni temu Posty: 79
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-04-08, 19:58 sezonowa praca dla dziewczyny
Mam 19 lat i w przerwie wakacyjnej chcialabym troche popracowac,zarobic na jakis wiekszy wyjazd,i pare rzeczy.Chcialabym pobyc troche z ludzmi.Praca fizyczna typu ''truskawki'' nie wchodzi w gre.Myslalam o jakis sklepie,butiku z ciuszkami,ale troche sie boje zalatwiac takie rzeczy,poza tym czy na dwa miesiace cos mi sie uda?
Moze ktoras miala kiedys podobny problem??moze podsuniecie mi jakies pomysly?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-08, 20:16
mysiunia89, polecam mi firmę JOBMAN która specjalizuje się w pracach tymczasowych. Najlepiej wpisz sobie w google tą nazwę i możesz poczytać ;]
ja miałam iść dzieki tej firmie do tesco na wykładanie towarów, ale... muszę najpierw wyrobić książeczkę sanepidowską bo jej nie mam
ja np w zeszłe wakacje załapałam się na uliczną sprzedaż perfum szczerze nie polecam... trzeba strasznie kity ludziom wciskać aby ktoś kupił od nas buteleczkę za 15zł
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-08, 20:17
w czasie liceum i studiów pracowałam dorywczo jako hostessa w markecie, roznosiłam ulotki, reklamowałam szkołę ochroniarską na m.in.festynach, sprzedawałam na hali targowej jajca i jakieś drobne produkty spozywcze, jagódki na targu, jak coś mi sięjeszcze przypomni to napisze
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-08, 22:40
ja sprzedawałam na parkingu przed bankiem i targiem atlasy samochodowe ( dla ciezarówek albo helikopterow raczej one bardziej sie nadawały ), zbierałam ogorki ( ciezko było ale platne najlepiej ), roznosiłam ulotki...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2227 Skąd: London City ;)
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-09, 00:00
ja raz w zyciu poszlam na truskawki, wiecej sie najadlam i nasmialam niz zarobilam, ale mialam na pierwsza farbe do wlosow a wlasciwie to szampon koloryzujacy wiec dlugo sie nie nacieszylam
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 01:46
ja na ogorki ( przed sezonem pole przygotowac, w czasie, i troche po znowu pole uprzatnąc) jezdziłam połtora miesiaca..moze troszke dłuzej dniowki miałam 30 zł jak padał deszcz to nas odwozili do domu a i tak płacili robiło sie od 6 do 15 opaliłam sie na murzynke poza rekami bo rekawiczki miałam ale sie opłacało
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-09, 08:37
angik1683 napisał/a:
ja raz w zyciu poszlam na truskawki, wiecej sie najadlam i nasmialam niz zarobilam
tak samo jak ja
na te wakacje planuje wyjechać z dziećmi na kolonie jako opiekun
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 09:25
mysiunia89, a ja bym Ci poleciła współpracę z FM Group sprzedaż perfumików mnóstwo młodych osób z nami współpracuje, tylko 1 minus jest, bo na poczatek trzeba sobie próbki wykupić no ale bez próbek nic nie zdziałasz jak chcesz znać szczegóły, to pisz do mnie na pw
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 10:35
mysiunia89 napisał/a:
Moze ktoras miala kiedys podobny problem??moze podsuniecie mi jakies pomysly?
są agencje pracy tymczasowej (adresy w internecie) i warto skorzystać z ich pomocy aby nie zostać oszukanym.
W każdym urzędzie pracy są polecane agencje pracy tymczasowej, które współpracują z tym urzędem.
Warto tam się udać i porozmawiać z doradcą zawodowym albo pośrednikiem pracy.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum