Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 180 dni temu Posty: 9
Profil: Imię: Barbara
Wzrost: 157
Włosy: blondynka
Wysłany: 2008-01-27, 16:46 sex - członek wypada z pochwy
Gdy uprawiałam pierwszy raz sex ze swoim partnerem to w trakcie niego jego czlonek wypadał z mojej pochwy;/ Za drugim razem to samo sie działo. AKtualnie mam innego partnera i narazie jeszcze do niczego nie dosżło ale boje sie ze moze sie to samo dziac:( mozecie mi cos poradzic.
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-01-27, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 16:53
wszystko zalezy od doswiadczenia partnera, długości jego członka i pozycji w jakiej to robicie
jesli członek partnera nie jest zbyt długi a ty dodatkowo masz bardziej zaokrąglone posladki to moze sie tak zdarzac ze bedzie wypadał przy niekturych pozycjach i bedzier trzeba pokombinowac z innymi
jesli partner jest mało doswiadczony i jego ruchy sa niepewne i zbyt "zamaszyste" sytuacja taka rowniez moze zaistniec choc w tym wypadku po jakims czasie powinno wszystko jakos sie ułozyc
Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 16:58
to zalezy jak czesto wypada anusku jesli zbyt czesto to moze byc pewien dyskomfort i trzeba jakos temu próbowac zaradzic a to wcale nie jest takie trudne troszcke checi, troszke experymentowania z pozycjami i bedzie OK
Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 17:30
zgadzam sie z Alex1511 w rzewczywistosci kazda z nas ma inna i tak własciwie jedyne na co to wpływa to przyjemnosc odczuwana przez faceta jedni wola ciasniejsze a inni bardziej luzne ale nie ma to absolutnie zwiazku z wypadaniem przeciwnie jesli jest ciasniejsza to wydaje mi sie ze powinna go lepiej w srodku utrzymywac ale to akurat tylko takie moje odczucie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-01-27, 17:53
Również wydaje mi się, że może to zależeć od pozycji. I wiadomo, jeśli zdarzy się to raz to jest to zupełnie normalne, ale jeśli częściej tzn że trzeba jakoś temu pomóc, tzn właśnie popróbować różne pozycje - wydaje mi się,że te od tyłu bardziej sprzyjają wypadaniu
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: zajęta
Wysłany: 2008-01-27, 22:36
ja myślę że to kwestia praktyki... z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że na początku też przytrafiało się to nam dość często, teraz to już rzadziej, dużo rzadziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum