Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3136 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-13, 19:36
Hmmm, być może ma to znaczenie przy orgazmie pochwowym, ale przy łechtaczkowym chyba raczej nie...
A większość kobiet ma z reguły łechtaczkowy, więc możemy spać spokojnie
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 145 dni temu Posty: 2987 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-13, 22:07
ja tez nie mam za wiele lat...jestem z chlopakiem od 9 miesiecy i moje libido jest bardzo niskie...nie odczowam tego co bym chciala rowniez nie wiem dlaczego,kocham go bardzo...
Mam pewien problem związany z orgazmem jestem z chłopakiem 4 lata i od jakiegos czasu w czasie sexu nie mam orgazmu dziewczyny czym to moze być spowodowane?nie mam pojęcia jak temu zaradzić hmm może ktoś mi podpowie coś na ten temat...
[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-10-14, 20:30 ] Post przesuniety w odpowiednie miejsce.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-15, 20:59
może chodzi o to, że za bardzo skupiasz się na tym, żeby miec orgazm a nie na samym stosunku?? im bardziej się myśli o tym, że chce się mieć orgazm tym mniej prawdopodobne, że się go dostanie tak mi się wydaję...
Informacje: Dołączył: 78 dni temu Posty: 296 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-16, 07:49
Ja byłbym za opinią że każda kobieta, którą da się podniecić może przeżyć orgazm. Wyjątkiem są tu kobiety oziębłe lub aseksualne( czo to to samo?) Wszystko to tylko kwestia czasu i umiejętności partnera. Wiadomo że ciężko kobiecie dojść, jeżeli priorytetem mężczyzny jest zaspokojenie siebie. To są różnice anatomiczne, facet może skończyć w 15 sekund, u kobiety to raczej niemożliwe(chyba? ). Myślę że te problemy w dużej mierze wynikają z braku ambicji kolesia, żeby stale rozwijać się w tej dziedzinie
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
no no lowca_motyli, swoim ostatnim zdaniem wysuwasz ciekawą teorie że wina braku orgazmu u kobiety to brak ambicji u jej partnera jednym słowem jego wina? Skoro jakaś kobieta piszę że jeszcze z żadnym swoim facetem nie miała orgazmu znaczy że z nimi wszystkimi było coś ten teges? Co do tematu idealnie pasuje tu cytat...
"To nie ja jestem chora, zimna, ułomna - pomyślała. - Brak orgazmu to nie moja wina, ani też nie wina mężczyzn. . Nas po prostu nikt nigdy tego nie nauczył"
Iwcia 23*: co do Twojego problemu, jest tutaj sporo doświadczonych kobiet które doradzą Ci i pomogą.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
ja z moim obecnym partnerem mialam orgazm kilka razy ale tez nie zawsze czasem jest bardzo ciezko z tym czasem musze sie zadowolic hmm chyba lechtaczkowy on sie nazywa...
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
ja z moim obecnym partnerem mialam orgazm kilka razy ale tez nie zawsze czasem jest bardzo ciezko z tym czasem musze sie zadowolic hmm chyba lechtaczkowy on sie nazywa...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3136 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-16, 14:24
Tak naprawdę myślę, że orgazm zależy od naszej babeczki...głowy
Jeśli jesteśmy w stanie się rozluźnić, zapomnieć o kompleksach, o problemach i "zanurzyć się" w seksie i podnieceniu, to stąd już bliska droga do orgazmu i moim zdaniem tak naprawdę od "umiejętności" faceta, czy nawet naszych to nie zależy....
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Informacje: Dołączył: 78 dni temu Posty: 296 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-16, 14:43
PdM napisał/a:
Skoro jakaś kobieta piszę że jeszcze z żadnym swoim facetem nie miała orgazmu znaczy że z nimi wszystkimi było coś ten teges?
Ja miałem taką sytuację. Dziewczyna 24 lat, z tego co mówiła miała wcześniej 5 kolesi. Do spotkania ze mną nie wiedziała jak wygląda orgazm. Musisz wziąść poprawkę na to że wielu mężczyzn tak jak pisałem wczesniej dąży do tego żeby jak najszybciej sie zaspokoić, albo nie wiedzą co należy zrobić, w jakim tempie, z jaką siłą i pod jakim kątem A to wszystko jest ważne czasami jest tylko taki krótki moment, który trzeba wychwycić, bo inaczej cały trud pójdzie na marne
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 79 dni temu Posty: 1020 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-16, 15:03
Kahela napisał/a:
Tak naprawdę myślę, że orgazm zależy od naszej babeczki...głowy
I tu jest pies pogrzebany!! Od faceta również zależy bardzo bardzo wiele, ale z kobietą już tak jest, że żeby mogła bez problemu odczuć rozkosz, musi wpier poczuć się sama z sobą śiwtenie, musi się wyluzowac całkowicie.
[ Dodano: 2008-10-16, 16:04 ]
Mozna nawet poczytać na ten temat w tym samym dziale pod tytułem "orgazmy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum