Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Sesja zdjęciowa
Autor Wiadomość
kjujiczek 
Zboczuszek

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2009-04-16, 15:27   

angik1683 napisał/a:
kjujiczek, a nie boisz sie,ze sobie sukienke upaprzesz gdzies,albo buty,ze wiaterek ci fryzure rozwali?
Trochę się boję, ale to przeciez od pogody zależy. Jeśli będzie silny wiatr, wilgotno, itp, to taka sesja odpada. Jeśli będzie ślicznie i słonecznie to wystarczy wysiąść z samochodu i przejść kilka kroków na miejsce, o którym myślę. Nie będzie żadnego łażenia po trawie czy piasku, chcieliśmy zrobić sobie sesję przy cudnym oczku wodnym z małą fontanną, naprawdę ciężko się tam ubrudzić. No i oczywiście nie będziemy tego robić rano, tylko najpóźniej jak się da, więc mam nadzieję, ze będzie ok :)

REKLAMA

ka-milka 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-17, 08:37   

No ja nie chcę przed ślubem, bo znając moje zdolności to się cała wypapram... Sesja w plenerze to zawsze ryzyko,bo pogody w tym kraju nam nikt nie zapewni...

niki 

Informacje:
Dołączyła 1288 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-04-19, 11:00   

my będziemy robić w plenerze po ślubie, tzn w trakcie wesela, bo koleś, który nam będzie robił zdjęcia przyjeżdża do Wałbrzycha tylko na nasze wesele. ja tam siebie widzę na łące wśród kwiatków albo zbóż. jak pogody nie będzie, cóż, nie będzie fajnych zdjęć. sukienki nie szkoda, bo nie kupuję drogiej w salonie, więc jakoś przeżyję zabrudzenia

ka-milka 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-08-18, 13:34   

Ja widziałam kilka fotek w deszcz i nie za piękną pogodę i wcale nie są takie złe! Jeśli fotograf jest dobry, to da radę...

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 1127 dni temu

Profil:
Stan: żonka :)
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-08-31, 09:03   

bylismy w trakcie nie bylo nas troche ponad godzine a mam z glowy

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 625 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-08-31, 21:24   

My mamy juz wszystko za soba, zdjecia jak mowilam wczesniej zrobilismy po weselu i to naprawde dobre rozwiazanie, nerwy juz opadna, zreszta jak ktos wczesniej wspomnial nie ma co sie martwic ze suknia sie ubrudzi a moja byla do calkowitego prania bo wskoczylimy do rzeki:) teraz pozostaly nam niezapomniane wspomnienia ... na zdjeciach:))))

Fairy 
Fairy

Informacje:
Dołączyła 331 dni temu

Profil:
Wzrost: 168cm
Włosy: ciemny bloond
Stan: zajęta zaręczona niedługo chyba czyjas żona ;
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-09-04, 16:40   

My na bank zrobimy po. Nie chce zawracac sobie głowy tym w trakcie ślubu, wesela... wolę skupić się na innych rzeczach ;) a tak to na spokojnie później. w inny dzień, bez stresu... dla mnie to najlepsze rozwiązanie .

sen29 

Informacje:
Dołączyła 296 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-10-09, 08:29   

najlepsze wyjście to chyba już po weselu - bez stresu, na luzie:)

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 1127 dni temu

Profil:
Stan: żonka :)
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-10-09, 08:42   

Nam fotograf powiedzial , że gdybysmy mieli slub tydzien pozniej to sesja musialaby byc w inny dzien bo juz sie ciemno robilo ale na szczescie nam sie udalo jeszcze i jestem zadowolona , że w ten sam dzien ale to dlatego , że sesja byla niedaleko miejsca wesela

mloda 
dziubdziub :P

Informacje:
Dołączyła 642 dni temu

Profil:
Partner: misiek
Nastrój:
urodzinowy

Wysłany: 2009-10-09, 11:29   

Fairy napisał/a:
My na bank zrobimy po. Nie chce zawracac sobie głowy tym w trakcie ślubu, wesela...

zgadzam się w 100% uważam że na weselu nie powinno się tym zajmować... szkoda czasu i wogóle... poza tym ja bym chciała mieć wyjątkową sesje i to w kilku miejscach także to napewno potwa więc szkoda zabierać na to weselny czas :-)

I feel surrounded by your love <serduszka>

monia86 
KOCHAM CIĘ ŻYCIE

Informacje:
Dołączyła 230 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 176
Włosy: brązowe
Stan: zajeta
Partner: M
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-12-16, 00:58   

ja zdecydowanie sesje przełoże po slubie,bo tak troche głupio zostawic gosci samych na weselu.

kami 
pani fotoagrafka :)

Informacje:
Dołączyła 1117 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: pigmejowy (150cm)
Stan: stare dobre małżeństwo bez ślubu (narazie)
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2010-01-07, 12:23   

Ja zawsze radzę młodym żeby sesję robić w inny dzień najlepiej w poniedziałek :) Żeby też długo tego nie odciągać. Wtedy już po wszystkim zakochani i szczęśliwi mogą bez zbędnego stresu i pośpiechu nacieszyć się w końcu sobą i spontanicznie oddać się czułości czy też szaleństwu prze moim obiektywem :) Nie trzeba się już martwić o gości o suknie, a moja wizażystka zrobi piękny makijaż na sesję :)
Zdarzało mi się robić zdjęcia przed ślubem, czy w trakcie wesela, ale to jest nie komfortowe i dla mnie i dla młodych.
Zaufajcie mi dziewczyny, najlepiej sesja po... już trochę sesji przeżyłam więc mogę śmiało się wypowiedzieć :)

Anka88 

Informacje:
Dołączyła 216 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Stan: Przyszła żona:)
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-01-16, 01:30   

My z fotografem ustaliliśmy, że sesję zrobimy po ponieważ będziemy biegać po polu, torach, łapać stopa i w ogóle multum śmiesznych rzeczy, nie chciała bym mieć sukienki strasznie upapranej w dniu ślubu :lol: po za tym szkoda nam czasu w dniu ślubu, jeśli chodzi o fryzjera i kosmetyczkę to pójdę jeszcze raz :lol: , a na sesji będzie kobietka która poprawi makijaż i fryzurę wśród szaleństw sesji zdjęciowej :lol:

Irena 

Informacje:
Dołączyła 257 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-26, 08:52   

My będziemy mieli sesję zdjęciową w poniedziałek po ślubie, nie chcemy w sobotę w dniu ślubu, gdyż nie chcemy tracić czasu na sesję w trakcie trwania wesela.

monia66 
ciamciaramcia :D

Informacje:
Dołączyła 315 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-26, 10:15   

Mysle, ze to zelezy od pary mlodej jak sobie ustali. Ja z reguly bylam na slubach gdzie para mloda zostawiala gosci weselnych i poprostu wychodzila porobic sobie wspolne zdjecia. Ja bym chciala sobie porobic sesje slubna w plenerze :-D strasznie mi sie taakie zdjecia podobaja ;-)

Odpowiedz do tematu