Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1574 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-16, 15:27
angik1683 napisał/a:
kjujiczek, a nie boisz sie,ze sobie sukienke upaprzesz gdzies,albo buty,ze wiaterek ci fryzure rozwali?
Trochę się boję, ale to przeciez od pogody zależy. Jeśli będzie silny wiatr, wilgotno, itp, to taka sesja odpada. Jeśli będzie ślicznie i słonecznie to wystarczy wysiąść z samochodu i przejść kilka kroków na miejsce, o którym myślę. Nie będzie żadnego łażenia po trawie czy piasku, chcieliśmy zrobić sobie sesję przy cudnym oczku wodnym z małą fontanną, naprawdę ciężko się tam ubrudzić. No i oczywiście nie będziemy tego robić rano, tylko najpóźniej jak się da, więc mam nadzieję, ze będzie ok
No ja nie chcę przed ślubem, bo znając moje zdolności to się cała wypapram... Sesja w plenerze to zawsze ryzyko,bo pogody w tym kraju nam nikt nie zapewni...
my będziemy robić w plenerze po ślubie, tzn w trakcie wesela, bo koleś, który nam będzie robił zdjęcia przyjeżdża do Wałbrzycha tylko na nasze wesele. ja tam siebie widzę na łące wśród kwiatków albo zbóż. jak pogody nie będzie, cóż, nie będzie fajnych zdjęć. sukienki nie szkoda, bo nie kupuję drogiej w salonie, więc jakoś przeżyję zabrudzenia
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 625 dni temu Posty: 114
Profil:
Wysłany: 2009-08-31, 21:24
My mamy juz wszystko za soba, zdjecia jak mowilam wczesniej zrobilismy po weselu i to naprawde dobre rozwiazanie, nerwy juz opadna, zreszta jak ktos wczesniej wspomnial nie ma co sie martwic ze suknia sie ubrudzi a moja byla do calkowitego prania bo wskoczylimy do rzeki:) teraz pozostaly nam niezapomniane wspomnienia ... na zdjeciach:))))
My na bank zrobimy po. Nie chce zawracac sobie głowy tym w trakcie ślubu, wesela... wolę skupić się na innych rzeczach a tak to na spokojnie później. w inny dzień, bez stresu... dla mnie to najlepsze rozwiązanie .
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1127 dni temu Posty: 7657 Skąd: stąd :))
Profil: Stan: żonka :)
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-09, 08:42
Nam fotograf powiedzial , że gdybysmy mieli slub tydzien pozniej to sesja musialaby byc w inny dzien bo juz sie ciemno robilo ale na szczescie nam sie udalo jeszcze i jestem zadowolona , że w ten sam dzien ale to dlatego , że sesja byla niedaleko miejsca wesela
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 3918 Skąd: świętokrzyskie :)
Profil: Partner: misiek
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-09, 11:29
Fairy napisał/a:
My na bank zrobimy po. Nie chce zawracac sobie głowy tym w trakcie ślubu, wesela...
zgadzam się w 100% uważam że na weselu nie powinno się tym zajmować... szkoda czasu i wogóle... poza tym ja bym chciała mieć wyjątkową sesje i to w kilku miejscach także to napewno potwa więc szkoda zabierać na to weselny czas
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1117 dni temu Posty: 14 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Kamila
Wzrost: pigmejowy (150cm)
Stan: stare dobre małżeństwo bez ślubu (narazie)
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-07, 12:23
Ja zawsze radzę młodym żeby sesję robić w inny dzień najlepiej w poniedziałek Żeby też długo tego nie odciągać. Wtedy już po wszystkim zakochani i szczęśliwi mogą bez zbędnego stresu i pośpiechu nacieszyć się w końcu sobą i spontanicznie oddać się czułości czy też szaleństwu prze moim obiektywem Nie trzeba się już martwić o gości o suknie, a moja wizażystka zrobi piękny makijaż na sesję
Zdarzało mi się robić zdjęcia przed ślubem, czy w trakcie wesela, ale to jest nie komfortowe i dla mnie i dla młodych.
Zaufajcie mi dziewczyny, najlepiej sesja po... już trochę sesji przeżyłam więc mogę śmiało się wypowiedzieć
_________________ “Wybierz pracę, którą kochasz, a nie będziesz musiał pracować nawet przez jeden dzień w swoim życiu.”
Konfucjusz
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 216 dni temu Posty: 33
Profil: Imię: Anna
Stan: Przyszła żona:)
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-16, 01:30
My z fotografem ustaliliśmy, że sesję zrobimy po ponieważ będziemy biegać po polu, torach, łapać stopa i w ogóle multum śmiesznych rzeczy, nie chciała bym mieć sukienki strasznie upapranej w dniu ślubu po za tym szkoda nam czasu w dniu ślubu, jeśli chodzi o fryzjera i kosmetyczkę to pójdę jeszcze raz , a na sesji będzie kobietka która poprawi makijaż i fryzurę wśród szaleństw sesji zdjęciowej
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 257 dni temu Posty: 25
Profil:
Wysłany: 2010-02-26, 08:52
My będziemy mieli sesję zdjęciową w poniedziałek po ślubie, nie chcemy w sobotę w dniu ślubu, gdyż nie chcemy tracić czasu na sesję w trakcie trwania wesela.
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-26, 10:15
Mysle, ze to zelezy od pary mlodej jak sobie ustali. Ja z reguly bylam na slubach gdzie para mloda zostawiala gosci weselnych i poprostu wychodzila porobic sobie wspolne zdjecia. Ja bym chciala sobie porobic sesje slubna w plenerze strasznie mi sie taakie zdjecia podobaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum