Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 535 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-11-29, 17:49 Seriale ktore ogladamy :)
No wlasnie ogladacie jakies seriale jak jest czas ?
ja czasami obejrze m jak milosc ale juz mnie dosyc nudzi.. zdarza sie tez zobaczyc lost ale jakos rowniez staje sie malo ciekawe
czy to tak ciezko zrobic jakis naprawde dobry serial ? wszystkie sa na 1 kopyto..
a jezeli juz jakies ogladacie to dlaczego te ?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-11-29, 18:13
teraz raczej nie mam czasu na seriale. wlasciwie to we wrocku nie mam nawet telewizora, a w domu to szkoda mi na to czasu jedynym serialem jaki ogladam jest "Na dobre i na zle" a dlaczego? w zasadzie to nie wiem tak dla relaksu jeden serial na tydzien mozna ogladnac
Nie ogladam TV. Jesli juz na cos rzuce okiem to CNN, od czasu do czasu jakis film , bo akuratnie przypadkowo sie trafi .
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
M jak miłość - to już z przywyczajenia, czasem rzeczywiście przynudzają, ale i tak oglądam
Na dobre i na złe - bo jest w niedzielę o fajnej godzince, akurat urządzamy sobie wtedy poobiednią siestę i tak się leniuchuje fajnie I jest przystojny Latoszek
Jeżeli o mnie chodzi to ja nie lubie tandety. Jak już coś oglądam to jakiś dobry horror, albo film romantyczny z narzeczonym, a tak poza tym to nie mam czasu niekiedy nawet włączyć TV
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-20, 22:24
niki napisał/a:
wszelkie seriale kryminalne typu
te polskiej produkcji tez Ci sie podobaja??? Bo ja z polskich kryminalnych seriali toleruje jedynie "Kryminalnych". Reszta jakoś wydaje mi się wielką kichą to takie moje zdanie przynajmniej a ostatnimi czasy, to juz w ogole nie wiem co sie gdzie dzieje w tych wszystkich serialach, bo nie mam czasu nic ogladac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-01-21, 11:20
polskich seriali za bardzo nie lubie i to nie tylko kryminalnych.na dluzsza mete polskie seriale mecza i sa strasznie naciagane.takie tam moje skromne zdanie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 457 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-20, 11:39
m jak milosc ostatnio sie psuje a na dobre i na zle to nie zawsze zalezy jak sie przypomni ale z seriali to lubie trzy na jednego - to taki o rodzinie poligamistow wlasciwie to chlopakowi to zaszczpilam bo raz wlaczyalam cos popatrzylam i mowie przelaczam dalej ale on chcial patrzec i tak sobie teraz to ogladamy nawet dwa odcinki pod rzad sa!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 480 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-02-20, 11:48
a ja na tej wiosce mam tylko TVP1 i własciwie z musu i z totalnych nudów zaczęłam się orientowac co się dzieje w modzie na sukces, klanie i plebani niegdy wczesniej nie podejrzewałabym siebie ze będę takie badziewia oglądała ale na szcęscie nie jest to jeszcze w fazie czekania z niecierpliwością na następny odcinek
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum