Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-29, 20:39
ale wymyślili plotek "To będzie dla Pawła prawdziwy wstrząs. Chłopak, który po uszy zakochany jest w Madzi, wreszcie dowie się, dlaczego jego dziewczyna wyjechała na zagraniczną misję. Madzia ułożyła sobie życie z innym mężczyzną! Co jeszcze wydarzy się w "M jak miłość"?
Ania Mucha postanowiła przedłużyć swój pobyt w USA, co bardzo skomplikowało plany scenarzystów serialu "M jak miłość". W najbliższych odcinkach serialu Paweł dowie się z listu od Sylwii, że bohaterka, którą gra Mucha - Madzia wyjechała, bo usłyszała od niej, że spodziewa się dziecka Zduńskiego! Sylwia liczyła na to, że zachodząc w ciążę, zatrzyma Pawła przy sobie i pozbędzie się Madzi.Paweł gdy pozna prawdę, pójdzie do taty Madzi, żeby odzyskać jego córkę. Niestety będzie już za późno, bo Pan Marszałek zdradzi mu, że Madzia wychodzi za mąż za lekarza, który opiekował się nią gdy była chora"
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-14, 18:26
madzia, oni tam już takie pierdoły wymyślają...
jak nie ten Patryk i Emilka chcą odrąbać głowę Andrzejowi
to teraz też Manuel, czy tam Marian takie cuś robi, a potem w ogóle Kinga włamuje się do jego mieszkania.. dajcie spokój
oglądam i turlam się ze śmiechu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-14, 19:02
DJ Cerrata
ja wczoraj oglądałam pierwszą miłość z nudów mi się zdarzy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum