Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-25, 23:25
Jeszcze mi sie przypomniał "Cud miłości" co w pierwszym bardzo dużo osob zginęło
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-25, 23:43
ja pamiętam ale tego akurat nie oglądałam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-26, 10:06
smerfetkahh napisał/a:
Anija, Bialy Welon cudowny byl serial,tak mi sie az fajnie przypomnialo po tym filmiku.
Dokładnie
ja wczoraj obejrzałam na youtube ostatni odcinek i się wzruszyłam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-26, 10:27
Ja z tych co mówicie oglądała tylko Zbuntowanego Anioła,ale chyba ze 100 odcinków opuściłam później,bo zaczął mnie wkurzać
A moja babcia ekscytowała się Luz Maria
Wysłany: 2008-04-26, 18:30
smerfetkahh napisał/a:
Anija, ojejejku ty taka wzruszalska jestes
czasami
po prostu lubię szczęśliwe zakończenia
calineczko - dziękuję za ten kawałek mili uśmiałam się "kocham Cię..." to było to
dziewczyny a pamiętacie serial - tylko uciekł mi tytuł z głowy, była tam Meg i Ben, i Benowi umarła żona i ta Meg cały czas ją widziała gdzieś, chyba Maria ta żona była.
ooo, już wiem, Sunset Beach
Wysłany: 2008-04-27, 09:17
o proszę tego nie oglądałam
Madzia81, ogladalam ogladalam i zawsze sie zwalnialam z w-f w ktorys dzien bo bym nie zdazyla ogladnac.Mi sie bardzo podoba ta aktorka Meg-sliczna jest,taka slodziutka,.pana policjatna lubialam i ta parke murzynkow wogole jak fajnie sobie przypomniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum