hahaha, ja od dłuzszego zcasu namiętnie oglądam popołudniu telenowelę na TVN;P leci to to takie, ma po sto parę odcinków i jest przy tym kupa śmiechu:D przeżyłam "Gorzką Zemstę" (ach, klata Juana;P), teraz śledzę losy bohaterów z "Prawa Pożądania". Boki zrywać, ale na zboczenie i fanaberie nie ma rady:P
Bosh, ja się niemal z kumplem ze śmiechu posikałam na najbardziej traumatycznym odcinku "Mody na sukces". Po raz pierwszy od wieków mieliśmy wolne od rana, więc włączyliśmy tv. A tam: Jakiś koleś dzwoni do Brooke, Ericka i Ricka(Ericka jr), włączyli rozmowę na głośnomówiący. Typ mówi, że ma ich córkę a ich syn ma się rozwieść z jego byłą dziewczyną, bo ten ma z nią syna. Wszyscy zgodnie, że nic z tego. Na co koleś wsadza słuchawkę głośnikiem do szklanki, tak, żeby mikrofon rejestrował wszystko, co dookoła. Po czym przychodzi do niego do łóżka Bridget(córka Ericka i Brooke) i się namiętnie kochają. A po drugiej stronie słuchawki - lament, wściekłość, gniew zrozpaczonych rodziców i brata. Gdybyście tylko widziały te emocje!! Brawurowo pomyślana fabuła.
Później była przerwa na reklamy i kolejny odcinek.
Erick w samochodzie, w/w typ wychodzi z knajpy. Erick odpala wóz i mamrocze pod nosem: zabije Cie! zabije! Jak mogleś to zrobić mojej córeczce?! Nie daruje Ci tego, co rusz wciskając pedał gazu i zwiększając obroty. Po chwili rusza ze zrywem. Na co tamten koleś, zamiast uciekać - robi pozę a la spada na mnie grom z jasnego nieba i krzyczy: Aaaaa!
Po czym następuje muzyczka i napisy końcowe.
Niestety, następnego dnia musieliśmy iśc do pracy i się nie dowiedzieliśmy, czy Erick popełnił ten zbrodniczy czyn. Gdyby któraś z pań była uprzejma zaspokoić naszą ciekawość.
Btw. Zgodnie twierdzimy, że był to najciekawszy odcinek w całej historii tej mydlanej opery. Najciekawszy, który widzieliśmy, bo podobno w kolejnych, jeszcze w Polsce nie emitowanych jest scena zmartwychwstania Taylor.
dżizas... przecież ten serial jest na maxa porypany!!! a ci ludzie to normalnie na całe życie sie ustawili. jeden serial, kasa za każdy odcinek, miliony przed telewizorami... kurka, chyba se czasem obejrzę
mnie najbardziej rozwala fakt, że moja mtka oglądała go z nudów jak była ze mna w ciąży:D a moja babcia twierdzi, że to niezła szmira, ale grzecznie, codziennie o wyznaczonej porze, siada przed telewizorkiem;)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-10, 21:12
ja oglądam Na Wspolnej,Pierwszą Miłosc- mama mnie wciągneła , M jak Miłosc- ale to sporadycznie.
Poza tym czekam z niecierpliwoscia na wrzesien i na Prison Break
w sumie mogłabym z netu sciagnac ale wole miec ta frajde oglądania co tydzien
poza tym czy Wentworth Miller czyli tytułowy Mayki nie jest słodki ? jest ojj bardzo bardzo.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-11, 21:33
A ja lubie takich mezczyzn, metroseksualnych- a on na takiego wygląda , owszem moze ma za mało meskosci, ale jego słodka buzka wszystko wynagradza
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Dołączyła 553 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 21:39
a ja ostatnio ogladam HEX na AXN kiedys leciało na tv5 chyba ale nie mogłam ogladac ..niestety nasi tłumacze maja inne pojecie o jezyku angielskim i tytuł przetłumaczyli na cośtam o upadłych aniołach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum