Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 20:41
co jak co, ale Rancza to ja będę broniła
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
O widze coś o tasiemcach wspominałyście........
Pierwszy to był.....o tych siostrach co były takie podobne i sie zamieniły ..jedna dobra druga zła ..nie pamietam tytułu
Potem Zbuntowany anioł obowiązkowo. 19.10 i nic sie nie liczyło
I to byłoby na tyle
Za to moja przyszła teściowa ogląda wszystkie jakie lecą
Wysłany: 2008-04-25, 20:57
calineczka napisał/a:
Pierwszy to był.....o tych siostrach co były takie podobne i sie zamieniły ..jedna dobra druga zła ..nie pamietam tytułu
aaaaa kojarze to "Paulina" ?????? chyba tak....
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-25, 21:11
calineczka napisał/a:
Anija napisał/a:
"Paulina"
tak tak
ma się tą pamięć pomimo, że dużo masła jem
świetna była na telenowela
a oglądałyście Biały welon świetna telenowela
na wielu odcinkach uroniłam łzy seryjnie
i jeszcze bardzo lubiłam Przyjaciółki i rywalki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum