Zbuntowanego anioła" - typowa brazylijska telenowela i jeszcze oglądałam kiedyś "Savannah" i jeszcze... "Sunset Beach" - o tym sie rozmawiało na każdej przerwie w liceum
oj, stare dobre czasy
dorzućmy jeszcze Dynastię pamiętacie??
Żar tropików, Policjanci z Miami - to chyba stara wersja dzisiejszych Kryminalnych
Informacje: Dołączyła 478 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 11:20
No oglądałam "M jak milosć" ale że wakacje to się przestawiłam na "Moda na sukces"
Teraz w telewizji to naprawdę nic nie ma, same stare seriale powtarzają albo jeszcze coś innego.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
no prosze cię... to taki hit amerykuński był! o 4 przyjaciółkach z nowego jorku, samotnych i ich perypetiach z facetami. jedna dziennikarka, druga prawniczka, trzecia agentka PR a czwarta pracowala w galerii.
u nas był nadawany wieczorami na tvp2 chyba, już jakiś czas temu. ja mam ściągnięte wszystkie 6 sezonów i żałuję że to koniec... ma podobno być wersja kinowa ale coś narazie o tym cicho.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-29, 19:53
No ja mam pare seriali np tvn godzina 15:20 Cena zemsty nawet czasem można sie posmiać, Tele5 17:00 Kobieta z lustra ujdzie choć jak mnie zdenerwuje czasem... no i Moda na sukces tvp1 17:35 nie ogladalam tego dlugo ale od nowa mnie wciagneło-śmiechawa na całego. POLECAM
[ Dodano: 2007-06-29, 19:55 ]
Wole ogladnac nowy odcinek Mody niz po raz 10 jakis film a w wakacje same powtorki
ja kiedyś sie zaparłam że będę oglądać jakąs telenowelę od początku do końca. i obejrzałam...wszystkie odcinki Fiorelli. o perypetiach życiowych fiorelli morelli de mechia guzman
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum