Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-16, 09:15
Teraz sam powtórki będą
Ja oglądam chociaż mnie strasznie nudzą już te seriale: Na współnej i M jak miłość bo na Pierwsza Miłość nie mogę patrzeć już, taki ten serial nieżyciowy
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 530 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-18, 17:15
"Herosi" to kolejna bajka z serii zagubieni czy inne fantasy, jakoś mnie nie ciągnie do tego typu filmideł, oglądałam z ciekawości pierwsze dwa odcinki ale tylko się uśmiałam jak dziewczyna na filmie wpychała sobie spowrotem żebra do brzuszyska, zmieliła palce, które jej cudownie odrosły a jakiś skośnooki zatrzymał czas
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
no bajka bajka ja osławionych "Lostów" nie oglądałam, zresztą Herosów też na razie jakoś nie mam jak, zapominam kiedy to leci, ale myślę, że to będzie tak samo jak z "Lostami", szybko się znudzi ( przynajmniej mi)
ja oglądam :
1. Moda na sukces- mogę rok nie oglądać i tak wiem o co chodzi
2. Klan - rzadko ale oglądam,
3. M jak miłość - lubię ten serial
4. Herosi - bardzo mnie wciągną
5. Prison Break już obejrzałam - podobał mi się
Ja też raczej już seriali nie oglądam "na wspólnej" oglądam raz od wielkiego dzwonu - i tak wszystko wiem, choćbym miesiąc nie oglądała jakoś w ogóle mnie obecnie nie pociągają seriale - tym bardziej polskie
na wspólnej mnie znudziło. nie oglądam.
pierwszej miłości nigdy nie oglądałam.
nie wiem czy zauważyłyście, ale od niedawna na TV4 bodajże emitowany jest Beverly Hills 90210 która z nas kiedyś nie oglądała przygód Brendy i Brandona oraz ich przyjaciół? pamiętam, że te kilaknaście lat temu jak patrzyłam na ten serial, to Ci ludzie wydawali mi się tacy dorośli. dzisiaj jak chwilę popatrzyłam - to takie małolaty rokapryszone ale bądź co bądź - serial był kiedyś hiciorem
matko, kiedy to było.... jak ja miałam chyba 9 lat to juz oglądałam tego tasiemca a tak a propo starych seraili to kiedys bylam fanka "Zbuntowanego anioła" - typowa brazylijska telenowela i jeszcze oglądałam kiedyś "Savannah" i jeszcze... "Sunset Beach" - o tym sie rozmawiało na każdej przerwie w liceum kiedys to po przyjściu ze szkoły siadało sie przed tv i ciurkiem 3 godziny można było seriale oglądać.
A ja dzisiaj widziałam kawałek tych "Herosów" i widzę, że jednak się robi tak samo dziwne jak "Zagubieni"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum