Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 528 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-21, 07:42
Madzia81 napisał/a:
rozumiem, że to siła wyższa Cię przymusiła do oglądania tych tytułów
hehehe
mode na sukces to mozna popatrzec jeszcze bo chociaz ladnie poubierani ci ludzie sa w tym serialu hehe klan to moze i tez bym zdzierzyla ale plebania!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 551 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-02-21, 10:07
madziu, mieszkam ok. 20 km od wałbrzycha
a z tym oglądaniem jest tak, że nie cierpię być sama w domu i musi leciec jakaś muzyka albo telewizor zeby nie było tak głucho, wiec tv sobie włączam (bo jakoś się jeszcze nie dorobiliśmy wieży z radiem ) i to tak sobie leci ciurkiem (najpierw jakieś teletubisie i inne domisie a potem te seriale), a ja w tym czasie krzatam się po domu, gotuję, sprzątam itd. ale mniej więcej słyszę co leci w tv
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-02-21, 17:04
Ja za to oglądnęłam pierwszy odcinek "Skazanego na śmierć". Dzisiaj zobaczę sobie drugi i muszę pomyśleć czy mi się podoba i czy chcę go dalej oglądać, czy jednak nie za bardzo Na razie rzucił mi się w oczy przystojny aktor
Informacje: Dołączyła 597 dni temu Posty: 46 Skąd: z domku
Profil:
Wysłany: 2007-04-04, 19:16
Jedynym serialem, ktory w tej chwili ogladam w tv to " Z archiwum X", chociaz to powtorki i niektore odcinki widzialam juz conajmniej 2 razy , ale wcale mi to nie przeszkadza.Czesto jest tak, ze przegladajac program telewizyjny mam ochote pozbyc sie telewizora, bo nie ma co ogladac Kociaku, "Prison Break"jest calkiem fajny, zostaly mi jeszcze 2 odcinki 2 serii do zobaczenia, wiec z mojej strony polecam.
_________________ "My candle burns at both ends
It will not last the night
But ah my foes and oh my friends
It gives a lovely light"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-04-05, 22:17
Ran napisał/a:
Kociaku, "Prison Break"jest calkiem fajny,
ja jednak zrezygnowałam. oglądnęłam chyba ze 4 czy 5 odcinków i stwierdziłam, że w ogóle mnie to nie pociąga a poza tym nie mam teraz czasu oglądać dużo, a i tak z moim oglądamy już po kolei odcinki "Battlestar Galactica" więc Prisona sobie odpuściłam już
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 436 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-05-16, 20:00
Ja lubię seriale zagraniczne. Polskie raczej mnie nudzą.
Mam ograniczony czas wolny, więc w TV oglądam tylko Grey's Anatomy (Chirurdzy) oraz Kryminalne zagadki CSI (Miami, LV, NY).
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 406 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-15, 14:28
ja oglądam m jak milosc..., na wspolnej, na dobre i na zle i... ranczo xD
bardzo spodobal mi sie ten serial duza dawka humoru polecam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum