Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 77 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)
Wysłany: 2008-09-09, 18:52
To z tymm małżeństwem...
JEst tak że wqiększość gada a i tak oddaje się przed...
Ja też tak gadałam.. Do czasu. Kiedy nie poznałam mojego ukochanego... Jakoś tak wyszło.. Nie powiem, żeby to był mój wymarzony pierwszy raz ale warto było ^^
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 166 dni temu Posty: 163 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-09-12, 16:52
kota w worku w sensie wyjsc za maz za kogos z kim kompletnie nie mozesz sie dogadac w lozku, z kim ci jest poprostu zle, macie zupelnie inne temperamenty lub inne upodobania,
jezeli chce sie za kogos wyjsc powinno sie poznac te osobe, rowniez w kwestii seksualnej
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 3067
Profil:
Wysłany: 2008-09-13, 11:09
malutka-iwona, coz.. Wydaje mi sie ze wiecej osob by czekalo, gdyby nie sytuacja.. A ze z legalizacja zwiazku nielatwo, to tez i wytrzymac chodzac po 6 lat tez..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-13, 12:20
Mirabelka__22 napisał/a:
gdyby nie sytuacja..
jaka sytuacja?
a co to ślub się bierze jak najszybciej żeby tylko szybko pójść do łóżka?
Ja tego nie praktykuję itd ale chyba nie po to jest ta wstrzemięźliwość
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 77 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)
Wysłany: 2008-09-13, 15:14
A ja chyba kapuję Mirabelka__22 zgadzam się... Mało kto teraz tak żyje w zgodzie z Katolickimi przekonaniami na temat utraty dziewictwa przed slubem... W zasadzie teraz to jak spojrzysz nma tą młodzież w wieku 14-16 lat to to jest nie możliwe by tego dotrzymała...
Mało kto teraz tak żyje w zgodzie z Katolickimi przekonaniami
ale powód tego jest tylko jeden:gdyby księża katoliccy przestrzegali celibatu to może zwykli katolicy też by trzymali się zasad np. co do seksu przed ślubem, a tak ja mam z czegoś rezygnować a oni mają dzieci czy nawet związki gejowskie
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum