Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 15:32
Tak tylko, że teraz każdy zakłada że będzie miłość aż po grób. Jednak życie pisze inne scenariusze. Nie wiem może się mylę, ale nie chciałabym być dla partnera pierwszą ani on dla mnie. Mieliśmy po parę partnerów i znamy różne smaki sexu i wiem na 10000% że sex z moim mężem jest najlepszy więc po co szukać dalej.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Agula ja sie już zakochałam i planujemy z moim lubym wspolna przyszłość. Oboje postanowilismy że poczekamy do ślubu z współżyciem. Jak się ma silną wolę to mozna zrealizowac pewne plany...
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-11, 20:56
netka2 napisał/a:
Agula ja sie już zakochałam i planujemy z moim lubym wspolna przyszłość. Oboje postanowilismy że poczekamy do ślubu z współżyciem. Jak się ma silną wolę to mozna zrealizowac pewne plany...
No to w takim razie netka2 kochana, życzę Ci siły i wytrwałości i obyście oboje mieli tu silną wolę, tego wam życzę z całej siły i z całego serca, oby Wam się naprawdę udało!!
_________________ MĘŻCZYZNA bez KOBIETY jest jak ŁÓDŹ bez ŻAGLA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum