Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 231 dni temu Posty: 1338
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-09, 18:23
Dziecko sie kocha, a nie przelicza na pieniadze. Kobiety nie chcace dziecka sie zabezpieczaja.Sex jak juz pisalam to nie sama przyjemnosc. Drogie 17stki zabezpieczenie przede wszystkim!!!
mogą, ale przerywany bo jest najlepszy, zawsze daje chociaż to 99% szansy że nie zajdzie się w ciążę... no ale tu zależy od partnera, czy zdąży na czas wyciągnąć..
no własnie, więc 100% nie ma poza tym nawet przed wytryskiem w tym płynie są plemniki, więc przerywany nie daje żadnej gwarancji
no więc właśnie pisze, że wszystko zależy od partnera!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 231 dni temu Posty: 1338
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-09, 18:36
Przerywany nie daje 100% pewnosci. Zanim dojdzie do wytrysku , przed, wydobywa sie sluz, w ktorym rowniez sa plemniki, wystarczajaca ilosc do zaplodnienia.
[ Dodano: 2008-01-09, 18:38 ]
Agula napisał/a:
Magdaru napisał/a:
Agula napisał/a:
mogą, ale przerywany bo jest najlepszy, zawsze daje chociaż to 99% szansy że nie zajdzie się w ciążę... no ale tu zależy od partnera, czy zdąży na czas wyciągnąć..
no własnie, więc 100% nie ma poza tym nawet przed wytryskiem w tym płynie są plemniki, więc przerywany nie daje żadnej gwarancji
no więc właśnie pisze, że wszystko zależy od partnera!
A u faceta w tych sytuacjach roznie bywa z refleksem........ niestety.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 223 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 19:16
oj jak tak poczytałam to ja byłam bardzo młoda chociaż z perspektywy czasu nie żałuje,nie wydaje mi sie żeby to było za wcześnie itp.ale ja mam wogóle dziwne podejście do sexu,pierwszy raz nigdy nie wydawał mi sie wyjątkowy,nie wart tego czekania i oglnie całego otaczającego go zamieszania.nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło żeby czekac do ślubu bo nie widze sensu temu jedynemu moge dac siebie,moją miłośc,traktowac go wyjątkowo<bezradny> poza tym no niby sie czeka na tego wyjątkowego...ale ile tych wyjątkowych po ślubie okazuje sie chamami sex to sex,miłośc to miłośc.oczywiście nie ma nic wspanialszego niż sex z kimś kogo sie kocha ale czy trzeba miec papier na potwierdzenie tego uczuia
oj jak tak poczytałam to ja byłam bardzo młoda chociaż z perspektywy czasu nie żałuje,nie wydaje mi sie żeby to było za wcześnie itp.ale ja mam wogóle dziwne podejście do sexu,pierwszy raz nigdy nie wydawał mi sie wyjątkowy,nie wart tego czekania i oglnie całego otaczającego go zamieszania.nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło żeby czekac do ślubu bo nie widze sensu temu jedynemu moge dac siebie,moją miłośc,traktowac go wyjątkowo<bezradny> poza tym no niby sie czeka na tego wyjątkowego...ale ile tych wyjątkowych po ślubie okazuje sie chamami sex to sex,miłośc to miłośc.oczywiście nie ma nic wspanialszego niż sex z kimś kogo sie kocha ale czy trzeba miec papier na potwierdzenie tego uczuia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1067
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-01-09, 23:53
Podobno facet chce być pierwszym dla kobiety, a kobieta ostatnią dla mężczyzny. Mój s powiedział mi, że nie miało dla niego znaczenia to, że byłam dziewicą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum