Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 227 dni temu Posty: 38 Skąd: Kraków, Poznań
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 175 cm
Włosy: Brunetka
Partner: A.
Wysłany: 2009-12-17, 15:27
Torii1988, trzymaj kciuki, żebym się nie skompromitowała.
Jestem tu nowa i mnóstwo czasu zajmuje mi przeczytanie wszystkich postów, ale ile tutaj wiedzy przydatnej jest, dziękuję wam moje drogie.
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 186 dni temu Posty: 4 Skąd: Tu i ówdzie ;)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 160 cm.
Włosy: brązowy blond.?
Stan: zajęta..;*
Partner: Piotruś
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-27, 12:34
Ja na początku sobie tego nie wyobrażałam, jednak po przełamaniu pierwszych lodów stwierdziłam że to nic strasznego. Przecież to przyjemność dla partnera.. Lubię to w ten sposób pieścić.
_________________ `wiesz co, sam decydujesz..
robisz to co chcesz,
robisz tak jak to czujesz..!`
Ja podobnie na początku miałam wielkie obawy i czułam obrzydzenie. Ale jak to mówią...najtrudniejszy pierwszy krok:) Teraz nie wyobrażam sobie lepszej gry wstępnej:) Prawdą jest że najważniejsze żeby do tego dojrzeć i znaleść odpowiedniego faceta. A faceci to uwielbiają...:)
Informacje: Dołączyła 459 dni temu Posty: 303 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: SYLWIA
Włosy: CZARRRNE
Wysłany: 2010-02-17, 14:49
Myślę że dojrzała miłość i pragnienie drugiej osoby nie kończy się tylko i wyłącznie na zwykłym stosunku. Kochając sie chcemy się przecież podniecać i spełniać swoje najbardziej rubaszne fantazje.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 743 dni temu Posty: 2630 Skąd: :):):)
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-18, 21:23
mooniikaaa86 napisał/a:
i czułam obrzydzenie
hmmm myślę, że obrzydzenie to zbyt mocne słowo... jak można się brzydzić własnego faceta ... rozumiem, że można nie lubić, nie praktykować... ale brzydzić... ehhhh
u nas ostatnio pod tym względem jest bosko... B. baardzo to lubi a ja lubię mu sprawiać tę przyjemność a on mnie
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Poza tym, nie ukrywajmy, faceci to uwielbiają (gdy mogą to robić i gdy im się to robi). Najgorszy jest ten chyba pierwszy raz (jak ze wszystkim) a potem jakoś z górki...
już bardziej onieśmiela mnie 69...
_________________ Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 743 dni temu Posty: 2630 Skąd: :):):)
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 22:14
Camomile napisał/a:
już bardziej onieśmiela mnie 69...
mnie może nie tyle onieśmiela co nie lubię... i nie praktykujemy. wolę patrzeć na mojego faceta gdy pieszczę go w ten sposób i lubię kiedy on na mnie patrzy to robiąc dlatego 69 odpada...
Wysłany: 2010-02-19, 22:27
Lolka000 napisał/a:
mnie może nie tyle onieśmiela co nie lubię...
ja też nie przepadam za tą akurat konstelacją po pierwsze nigdy w tym układzie nie było mi wygodnie, a po drugie nie mogę się skupić ani na sprawianiu przyjemności ani na jej odczuwaniu Zdecydowanie to jedna z tych chwil, kiedy podzielność uwagi nie istnieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum