Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
seks bez zobowiązań
Autor Wiadomość
Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 552 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:27   

wiesz co Cerratko, ja wątpie, zeby wspomniała :-/ mam wrażenie, że jest po prostu tak wychowana, bo skoro jej mama jest niewiele ode mnie starsza, to chyba mówi wszystko <bezradny> ja mam dziecko 6 letnie, a nie 17 :roll: więc czego się spodziewać, że dziewczyna ma takie podejście, skoro z rodzicami pewnie było podobnie :-?

REKLAMA

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 525 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:27   

no w sumie, pyta nas o opinie a potem wszystkie neguje :)
ah... może 'tak miało być' :)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 553 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:30   

ello bo sie zaraz kłótnia niepotrzebna zrobi :D kazdy ma do tych spraw inne podejscie... ja osobiscie swieta nie jestem i tez juz sie naszalałam jak napisałam wyzej nie miałam wielu mniej partnerów niz truskawica :-> i zaczełam niewiele pozniej niz ona... zeby nieco "rozładowac napiecie i moze troszke je przeniesc na inna osobe przyznam sie ze byłam nawet z 35 letnim facetem... nie wstydze sie tego :-/ było minęło ...pozwoliło mi to dorosnąć i dojrzec psychicznie do związkow. Teraz nie wyobrazam sobie czegos takiego jak lużny związek i pragnę juz tylko szczescia u boku tego jedynego ( ktorego jak mam szczerą nadzieję spotkałam już ) jednak w czasach poczatku liceum było mi wszystko jedno ( nooo prawie :P ) i nie traktowałam mezczyzn lepiej niz zapychacz czasu czy kawałek miesa ktorego od czasu do czasu mozna na cos naciągnąć, pokazac sie w towarzystwie, wykorzystac i moze pogadać... niewiem jak Truskawica ale ja byłam wtedy nieziemsko nieszczesliwa, zraniono mnie potwornie wczesniej i chciałam wyzbyc sie wszelkich mozliwych uczuc... krzywdzic mezczyzn.... z tego co wyczytałam kolezanka robi to z zupełnie innych powodow, wiec ma wieksze szanse niz ja miałam zeby sie zmienic, czego jej z całego serca zycze :D wiem jednak ze zeby taka zmiana sie dokonała potrzebna jest prawdziwa, odwzajemniana miłosc :) i dobre, szczere checi poparte zaangażowaniem :D

Kaś 
Księżna Pontu

Informacje:
Dołączyła 440 dni temu

Profil:
Imię: Kasia

Wysłany: 2007-11-13, 15:34   

Tak czy siak uwagi apropo rodziny uważam za niesmaczne :/ .

Cytat:
no w sumie, pyta nas o opinie a potem wszystkie neguje :)

Bo chce się usprawiedliwić,to ludzkie.

Musisz Truskawcia przede wszystkim mieć w świadomości to,że kiedyś spoważniejesz,będziesz chciała się zmienić,może się zakochasz i zechcesz założyć rodzinę,a ludzie niekoniecznie będą chcieli tą zmianę przyjąć do wiadomości,bo niestety tacy są.Raz zniszczoną reputację ciężko jest naprawić.Pomyśl o tym.

Kasiula 

Informacje:
Dołączyła 451 dni temu

Profil:
Wzrost: wystarczy ;)
Włosy: brunetka
Stan: zajęta

Wysłany: 2007-11-13, 15:34   

madae, mam wrazenie, że Ty masz jednak inne podejście do tego. Moze się mylę, ale wydaje mi się, że Truskawcia jest z tego dumna :shock:

[ Dodano: 2007-11-13, 15:35 ]
Kaś napisał/a:

Musisz Truskawcia przede wszystkim mieć w świadomości to,że kiedyś spoważniejesz,będziesz chciała się zmienić

Albo niekoniecznie :-/

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:36   

Kasiula, no własnie miałam mówić ze ona sie tym szczyci ze jest tak a nie inaczej.... Ja mam takie same podejście do tych spraw jak Magdaru.

Madae 

Informacje:
Dołączyła 553 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:37   

Kaś napisał/a:
Bo chce się usprawiedliwić,to ludzkie.
;-) :->

Kaś napisał/a:
.Raz zniszczoną reputację ciężko jest naprawić.Pomyśl o tym.
<dziekujee> <dziekujee> <dziekujee> zgadzam sie w 100% i życze Ci truskawcia zeby jeszcze nie było za późno

Kasiula napisał/a:
madae, mam wrazenie, że Ty masz jednak inne podejście do tego. Moze się mylę, ale wydaje mi się, że Truskawcia jest z tego dumna :shock:

był czas kiedy i ja byłam :oops: uwazałam ze zaliczyłam kolejnego ...wiec czas upolowac cos nowego.... ale zycie zmienia ludzi....mozemy miec tylko nadzieje ze na lepsze

Kasiula 

Informacje:
Dołączyła 451 dni temu

Profil:
Wzrost: wystarczy ;)
Włosy: brunetka
Stan: zajęta

Wysłany: 2007-11-13, 15:41   

Moniika napisał/a:
Kasiula, no własnie miałam mówić ze ona sie tym szczyci ze jest tak a nie inaczej.... Ja mam takie same podejście do tych spraw jak Magdaru.

Ja właśnie też. I niestety, co by nie mówić, to duża wina w tym rodziców :-/

[ Dodano: 2007-11-13, 15:42 ]
madae, najważniejsze, to dojrzeć i zrozumieć, że to wcale nie było takie super, jak się wydawało. Jak widać, Tobie się to udało :-) Mam nadzieję, że koleżanka też to kiedyś zrozumie. Chociaż dla niektórych jest to niestety sposób na życie...

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:44   

Kasiula, skoro ona słyszy od matki takie rzeczy, ze jak ma ochote to ma sie nie ograniczac, no to wiesz co sie ma przejmować.... :shock:
Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żebym mogla robic takie rzeczy i zeby mi moja matka mówiła zebym sie nie ograniczała.... :shock: :shock: :shock:

[ Dodano: 2007-11-13, 15:44 ]
Madae, ale ty zrozumiałas co zrobiłas :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 553 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:46   

Moniika napisał/a:

miałam kogoś kto pomógł mi to zrozumieć :)

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 15:47   

Madae napisał/a:
Moniika napisał/a:

miałam kogoś kto pomógł mi to zrozumieć :)

i tak właśnie powinno być, ze jest ktoś kto ci pomaga... No a tutaj u truskawci jest chyba inaczej, bo nikt jej nie tłumaczy że źle robi

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 733 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)

Wysłany: 2007-11-13, 20:17   

Ja tak samo jak Madae święta nie byłam ( i nigdy nie będę :-D ) .Jednak takie spotkania dla sexu to nie to samo co stały kochający partner który cię przytuli ,powie ze kocha ponad życie ,i że jesteś dla niego najważniejsza a nie chłystek który mówi "chcę się wyszaleć" on ciebie traktuje z rezerwą ,ale jednocześnie ogranicza ciebie ...nierozumiem tego bez zobowiazan to bez zobowiązan on ma swoje życie ty swoje i tyle.Pozatym zastanów sie masz 17 lat i całe życie przed sobą.Zastanawiałas się co bedzie jak wpadniecie ???ty zostaniesz z brzuchem załamana a on będzie sobie posówał inną małolatkę ...to pewne :!: i nie zaprzeczaj że do takiej sytuacji nie dojdzie bo wszystko jest możliwe.Jak wspomniałam jestes młodziutka znajdź sobie faceta dla którego będziesz oczkiem w głowie a nie dupcią do posunięcia kiedy tylko zechce.

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 487 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-13, 21:28   

Chyba wszystko co właściwe już zostało powiedziane... Truskawci życzę, żeby znalazła takiego faceta, który pomoże jej zrozumieć, że to co robi wcale nie jest takie fajne. I żeby nie było za późno, bo nie jeden porządny facet będzie miał "ale" co do związku z dziewczyną, która przed nim miała kilku czy kilkunastu przypadkowych partnerów.
Co do rodziny, to nie chciałabym za bardzo komentować, bo to rzeczywiście niefajne (znam wiele kobiet, które młodo urodziły dzieci, a nie mogę złego słowa o nich powiedzieć), ale zaszokowało mnie, że mama mówi, że "masz się nie ograniczać". Nie wiem, co powiedzieć. Szok.

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 525 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-14, 18:59   

eee tam...
Kaś, chodziło mi o to, że jeśli pyta nas o radę itd pyta co o tym sądzimy, t jak jej mówimy co o tym sądzimy to słyszymy, ze nie nie nie i w ogóle źle...
no nie ważne..
ja już się w tej kwestii nie wypowiadam, bo chyba nie ma po co

martula 

Informacje:
Dołączyła 424 dni temu

Profil:
Imię: Marta

Wysłany: 2007-11-14, 20:32   

Hehe, szkoda Waszych klawitur kochane. Wygląda mi to na to, że Truskawcia chce się dowartościować, czy co. My sobie możemy gadać ile wlezie, że źle robi a ona i tak swoje. A chyba tym bardziej gdy mówią to dziewczyny w wieku jej mamy <bezradny>
Kiedyś życie jej pokaże zapewne i zmądrzeje, ale może być za późno. Młodym osobom nie wytłumaczy, one wiedzą lepiej. :-/
Tak samo miałam z młodszą siostrą, tyle że w innej kwestii. Dopiero po roku zrozumiała, że źle zrobiłą, że mnie i mamy nie posłuchała. ;-)

Odpowiedz do tematu