Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
seks bez zobowiązań
Autor Wiadomość
cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-04, 02:08   

no to faktycznie trudna sytuacja.. a ty tylko możesz patrzeć, skoro ona nie zdaje sobie sprawy z tego co robi.. Bo jak ją od tego odciągniesz? ni dy rydy.. Chyba, że w końcu sama otworzy oczy..

REKLAMA

Mordka 

Informacje:
Dołączyła 1137 dni temu

Profil:
Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...

Wysłany: 2007-08-04, 02:16   

Wiesz najlepsze jest to iz raz malo z jakims nie wpadla. to byla poprostu targedia. myslalam ze ja udusze. jeszcze nie chciala isc do lekarza po te tabletki do 72h czy jakos tak. musialam jej rowno pojechac, myslalam ze ta sytuacja ja czegos nauczy. taaaaaaa nauczyla. dalej to samo. nic nie moge jej przetlumaczyc jestem bezsilna. rece mi opadaja. taka madra a z drugiej strony taka glupia i pusta :evil: :evil:

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-04, 02:24   

żadnej mądrości tu nie widzę... ale ok, nie znam jej..
Ona woli takie życie! nie wiem czy dasz rade coś wskórać.. spaczone pojęcie o kobiecości - w łóżku jestem kobietą.. Ok, chce tak, niech ma! Ale później będzie wyć i na kolanach przyznawać ci rację. Mówię to tak zimno, bo wiem jak to jest użalać się nad życiem koleżanek, do których nic nie dociera. A potem "miałaś rację, przepraszam"... nie warto szarpać nerwów...

Mordka 

Informacje:
Dołączyła 1137 dni temu

Profil:
Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...

Wysłany: 2007-08-04, 02:29   

w sumie masz racje. ale latwiej powiedziec trudniej zrobic. .... a tak z innej beczki :mrgreen: czemu nie spisz??

Kociak
[Usunięty]

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2007-08-04, 10:02   

Ja jednak widzę różnicę miedzy tym, o czym pisza dziewczyny ( seks dla pieniedzy z duzo starszymi facetami) a miedzy kolezanka Mordki. Ona moze po prostu lubi seks i o ile sie zabezpiecza i nie seksi sie dla pieniedzy, to najwidoczniej lubi seks bez zobowiazan, ale nie mozna ja nazwac prostytutka :roll:
DO dziewczyn, ktore korzystaja ze sponsoringu - ogladalam kiedys "Rozmowy w toku", była tam taka wlasnie laska, mloda 18-letnia. Mówiła, że go niby kocha, że seks z nim sprawia jej przyjemność :roll: ale co mnie zbulwersowała. Mówiła, że jej taka sytuacja pasuje, bo jej rodzice dawaliby jej TYLKO 1000 zł kieszonkowego i jest to za mała suma na jej potrzeby :!: :!: :!: Swoją drogą, jakie wygórowane potrzeby może mieć 18- letnia dziewczyna?? Załamałam się jak to usłyszałam ...

A jeszcze tak, myślę, że można to pod ten temat podciągnąć... Nie sądzicie, że dziewczyny to mają gorzej... Gdy dziewczyna będzie się kochać z wieloma facetami bez zobowiązań - od razu ludzie nazwą ją dziwką. A jak facet się kocha codziennie z inna laską, to jest macho i w ogóle nie szerzy on zgorszenia wśród ludzi :evil: A przecież robią dokładnie to samo...

Mordka napisał/a:
a tak z innej beczki :mrgreen: czemu nie spisz??

A takie rozmowy to w shoutboxie albo na PW :P

Nimfetka 

Informacje:
Dołączyła 1136 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-04, 10:54   

Kociak napisał/a:
A jeszcze tak, myślę, że można to pod ten temat podciągnąć... Nie sądzicie, że dziewczyny to mają gorzej... Gdy dziewczyna będzie się kochać z wieloma facetami bez zobowiązań - od razu ludzie nazwą ją dziwką. A jak facet się kocha codziennie z inna laską, to jest macho i w ogóle nie szerzy on zgorszenia wśród ludzi :evil: A przecież robią dokładnie to samo...

Dokładnie, też mnie to wkurza. To jest taki stereotyp niestety, choć np. w Irlandii nie robi to żadnej różnicy. Tak mi kolega opowiadał, który niedawno wrócił z Irlandii po 2 latach. Tam kobiety są hmm, nie wiem jak to określić, w każdym razie normą jest przygoda na jedną noc, kobiety wręcz bardziej lubią sie tam 'bawić' niż faceci. :mrgreen: I nikt z tego sensacji nie robi, a my?100 lat za murzynami. :roll:

A faceci nie są lepsi od kobiet, jesli kobieta jest dziwką, to facet, która z nią spi jest dla mnie też dziwką tyle, że męską, ot co! W koncu skądś się ta nazwa wzięła, kobieta sama ze sobą nie sypia. :roll:

Zresztąsą agencje, gdzie można skorzystać zusług mężczyzn. :-P

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-04, 13:12   

Kociak fajna babka z tych "rozmów w toku".. Jedynie 1000zł... nie przecież ona go kocha ponad życie! .. Taaa....

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1376 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2007-08-04, 22:15   

Kociak napisał/a:
kolezanka Mordki.

taki jej wybór, może rzeczywiście lubi seks ;-) ale myślenie, że jest atrakcyjna i w związku z tym wielu facetom się podoba, więc może sobie z nimi sypiać to nieco dziwne :roll: ale tego nie nazwałabym prostytucją.

co do facetów - czy ja wiem czy Ci, którzy co chwilę mają nową laskę w łóżku są postrzegani jako macho?? :roll: może kiedyś tak się o nich myślało, ale teraz... chyba niewielu ludziom to imponuje :roll:

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-05, 01:01   

Madzia81 napisał/a:
Kociak napisał/a:
kolezanka Mordki.

taki jej wybór, może rzeczywiście lubi seks ;-) ale myślenie, że jest atrakcyjna i w związku z tym wielu facetom się podoba, więc może sobie z nimi sypiać to nieco dziwne :roll: ale tego nie nazwałabym prostytucją.

a jak byś to nazwała? ja bym powiedziała, że się "puszcza" (przepraszam, za takie słowo hard.. )
Madzia81 napisał/a:
co do facetów - czy ja wiem czy Ci, którzy co chwilę mają nową laskę w łóżku są postrzegani jako macho?? :roll: może kiedyś tak się o nich myślało, ale teraz... chyba niewielu ludziom to imponuje :roll:

zależy w jakiś środowisku jest postrzegany, moze przez swoich kumpli jest postrzegany jako "macho", bo ma takie powodzenie i w ogóle.. ale mnie taki człowiek bardziej by odrzucał niż kręcił.. ught

Kociak
[Usunięty]

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2007-08-05, 22:12   

cerrata napisał/a:
a jak byś to nazwała? ja bym powiedziała, że się "puszcza" (przepraszam, za takie słowo hard.. )
i właśnie to są te stereotypy o których pisałam... a nie może po prostu lubić się kochać? Może ma takie właśnie potrzeby a nie ma stałego partnera? uważam że nie nam ją oceniać bo nie wiadomo z jakich pobudek ona to robi :roll:
Madzia81 napisał/a:
może i fakt, ale na takiego faceta, który co noc z inną laską, to ludzie nie mówią, że się puszcza, tylko że korzysta z życia, albo że sobie szaleje i ma do tego całkowite prawo... <bezradny>

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-06, 12:43   

Mordka napisał/a:
raz malo z jakims nie wpadla. taka madra a z drugiej strony taka glupia i pusta

Mordka napisał/a:
ona poprostu mysli ze im wiecej kolesi chce sie z nia przespac to jest bardziej atrakcyjna. sila nie mozna jej od jakiegos obcego faceta oderwac

Mordka napisał/a:

jej to nie przeszkadza ze idzie z kolesiem ktorego nie zna do lozka.... :-?

Kociak napisał/a:
a nie może po prostu lubić się kochać?

trudno tego nie polubić, skoro ciągle kocha się z innym... ja to tak widzę i tyle

Madzia81 napisał/a:

Kociak napisał/a:
może i fakt, ale na takiego faceta, który co noc z inną laską, to ludzie nie mówią, że się puszcza, tylko że korzysta z życia, albo że sobie szaleje i ma do tego całkowite prawo... <bezradny>

mi się wydaje, że jest tak dlatego, że mimo zezwierzęcenia naszej populacji to jednak kobieta w oczach innych powinna być trochę bardziej cnotliwa i takie tam.. A facet niekoniecznie... takie cuś chyba

Niunia 

Informacje:
Dołączyła 1145 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne

Wysłany: 2007-08-06, 13:13   

mnie nie bawi seks bez zobowiązań, z obcym przypadkowo poznanym facetem, a za kase to nawet sobie nie próbuje wyobrazić!!!ale skoro ktoś inny widzi w tym coś fascynującego, wkońcu każdy sam pracuje na siebie co tyczy się też zachowania.
wkurza mnie tylko mętalność ludzi...że niby jak kobieta sypia z wieloma mężczyznami, bo powiedzmy np.sprawia jej to przyjemność, to zaraz wszyscy gadają, że to: dziwka, kurwa , że daje dupy albo najładniej rzecz ujmując-puszcza się...NO SORY!!!a faceci to co?czemu nikt nie oceni źle kolesia, który zalicza każdą napotkaną laskie???wiele razy się spotkałam z powiedzeniem:"jak suka daje to pies bierze" albo "to ona dała mu dupy"...aż mnie krew zalewa jak coś takiego słysze :evil: :evil: :evil: to facet może mieć potrzeby a kobieta nie??? nie moge się w tym połapać...niech mi ktoś to wytłumaczy czy nasze społeczeństwo musi być takie szowinistyczne???

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-06, 13:36   

a kto powiedział, ze nikt takich facetów nie ocenia?! ja oceniam, tyle, że nikt nie poruszył tego tematu z 'udziałem' faceta.
Dla jeśli dziewczyna ma wściekliznę macicy i rzuca się na każdego , to po prostu się puszcza i tyle. ale to MOJE zdanie więc bez nerwów ;)

Kociak
[Usunięty]

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2007-08-06, 15:41   

Niunia napisał/a:
niech mi ktoś to wytłumaczy czy nasze społeczeństwo musi być takie szowinistyczne???
Niunia, po prostu nasze społeczeństwo zostało wychowane tak, że kobiety nie mają prawa czerpać z seksu przyjemności - a najlepiej to jakby kochały się tylko z mężem i to po bożemu. w przeciwnym wypadku, kobieta jest nieczysta i puszczalska. nic na to nie poradzisz, bo to jest gdzieś głęboko zakorzenione w naszej kulturze i ciężko odejść od takiego myślenia :roll: Ale to chyba w ogóle jest osobny temat :)

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 1168 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-08-06, 15:48   

nie wiem czy wynika to z mojego 'zakorzenienia' czy nie, ale ja i tak uważam, że sypianie co noc z innym to oczywiście czerpanie przyjemności ( bo jeśli by tej przyjemności nei było, to raczej ciężko tak co noc.. ), ale przede wszystkim.. no, puszczanie się, najprościej mówiąc. Wyobraźcie sobie, ze nie macie tych swoich facetów, i co? Też byście tak zmieniały 'facetów łóżkowych' co chwilę? przecież to takie przyjemne...

Odpowiedz do tematu