Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
seks bez zobowiązań
Autor Wiadomość
Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-03, 23:18   

Jacqueline, jak dla mnie przykra i pusta panna.. Musze uzyc tak mocnych slow, ale na pewno jej to nie dotknie.

Jacqueline, ja mam 22 lata, kochajacego faceta i powiem ze mam bardzo male doswiadczenie <bezradny> Wiec pewnie jestes bardziej do mnie podobna :-D

REKLAMA

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 65 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-04, 08:34   

Dziewczyny znam wiele takich lasek, ich jest na prawdę od cholery, znam np. taką jedną młodszą o jakieś 4 lata ode mnie, która dawałą na prawo i lewo tyloko po to żeby być lubiana przez facetów <bezradny>

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-04, 08:57   

Roxi napisał/a:
która dawałą na prawo i lewo tyloko po to żeby być lubiana przez facetów

Watpie ze to cos jej to dalo. Raczej spowodowalo ze ja "lubia" bo jak im sie chce to wiadomo do kogo sie zwrocic.. Wiec korzystnie utrzymywac taka znajomosc..

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-04, 08:59   

<offtopic>

piegusek 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: nieistotny ;)
Włosy: brązowe
Stan: panna, ale zajęta.
Partner: Pawełek
Wysłany: 2008-10-04, 13:38   

Jestem zepsutą, wulgarną i kontowersyjną dziewuchą.
Sex to sex, dla mnie stracil te 'magiczną' wartość. Czemu? Wykorzystał mnie chłopak, któremu zaufałam i... tyle niech w tym dziale zostanie.
Jestem chora? Ja to wiem. Mam to po rodzicach pewnie.
Wlasciwie to ich nie mam. matka sobie poszła gdzieś i jej nie widuję, a ojciec... szkoda słów.

Nie pomógł mi, kiedy powiedziałam o gwałcie, więc mam to gdzieś. Ludzie się mną bawią, więc ja też się powawię! Jestem chora - macie racje. przynajmniej nikt nie zrani moich uczuc, bo ich nie mam... Wasze słowa pisane nie ruszyły mnie tylko z jednego powodu, bo ja to wszystko dobrze wiem. Zdaję sobie z tego sprawę sama. Temat o seksie bez zobowiązań, więc się wypowiedziałam. kropka.

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-04, 14:42   

piegusek, ale z tego co widze masz faceta, on tez Cie nie wspiera?

madzia 

Informacje:
Dołączyła 558 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-04, 14:56   

Nie ma co sie spierac, oceniac...
Kazdy zyje wg wlasnych wartosci i kazdy ma sumienie

Trzymajcie sie scisle tematu, Modki na darmo pisza :?:

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-04, 15:59   

madzia, wiem, wiem.. :oops: Probowalam ja jakos pocieszyc. Wybacz.
Czasmi jak sie chce o cos zapytac bardzo to nie zawsze jest gdzie.. No i tak wychodzi...

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 130 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-05, 13:29   

eee... chociąz mam 17lat.. to w życiu nie umówiłabym sie na sex bez zobowiązań :-/ to chore... ble... poza tym czuła bym sie jak jakaś dziwka ze tak powiem.. sex i nic wiecej i z jednego na drugiego przeskakwiac :-/ może też nie najlepiej rozegrałam swoją partie życiowa jesli chodzi o sex związki itp ale nie spotykałam się nigdy z żadnym tylko na sex :-/ blee dla mnie żeby był sex musza byc uczucia a sex bez uczuc bylby dla mnie powodem do dużych zmartwień później...człowiek zaczyna dopiero myślec jak wydorośleje mi jeszcze do tego troche zostało ale głupio nie myśle...

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 65 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-05, 13:49   

Ale wydaję mi się, że trochę za surowo oceniłyśmy pieguska...

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 44 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Włosy: blond
Stan: singielka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-11, 19:24   

Pewnie i mnie ktoś zjedzie, ale co tam :)

Nie uważam nikogo za dziwke, tylko dlatego, że lubi seks bez zobowiazań. Co innego jesli robi to co pare dni z innym , ale jak jej sie zdarzy raz na pare miesiecy, lat ...

Wg mnie nie ma nic zlego w tym, ze ma sie ochote , wiec idzie sie z kims do łozka niekoniecznie ze swoim facetem czy męzem.
I tu nie mam na mysli faceta którego zna sie pare minut.

Mnie sie zdarzyło i nie uwazam abym sie nie szanowala , czy byla dziwką. Znalismy sie pare dni, mielismy ochote , wiec to zrobilismy . Seks byl niesamowity , ale nie ukrywam , ze lepszy seks jest z kims kogo sie kocha .

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 45 dni temu

Profil:
Włosy: brunetka
Partner: <3

Wysłany: 2008-10-12, 13:01   

prawda jest taka,że jeśli kobieta ma ochotę na seks to prosze bardzo,nie jesteśmy z drewna czy z betonu!!!

[ Dodano: 2008-10-12, 14:07 ]
nie ma co sztywno podchodzić do seksu,nie ma w nim nic złego jednak pod warunkiem ze kobieta jednak sie szanuje.

[ Dodano: 2008-10-22, 10:54 ]
Kociak napisał/a:
Praktykujecie, doświadczyłyście tego przeżycia czy może jesteście zdecydowanymi przeciwniczkami?

Osobiście nie praktykowałam, ale też nie jestem przeciwniczką. Z powodu tego, że moim pierwszym partnerem seksualnym był mój obecny partner, nie miałam okazji "poszaleć" bez zobowiązań. Ale wydaje mi się, że to może być całkiem fajne przeżycie :D oby tylko z rozwagą (patrz: odpowiednie zabezpieczenie) a taki seks bez zobowiązań może stać się ciekawym doświadczeniem.

Jeśli próbowałyście takich akcji, to co Was do nich skłoniło? Czy nie żałowałyście? I czy wybrany facet był całkiem przypadkowy czy może Wasz dobry znajomy?
napewno jest jakimś nowym i ciekawym doświadczeniem,to co z pozoru zakazane kusi :-D taki wolny związek byłby fajny ale na dłuższą mete...no nie wiem <bezradny> :-D

Odpowiedz do tematu