Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-10-03, 10:54
Alisekai, ok zgadzam sie z toba ale nie jestem az taka obojetna bo byc moze bede miala corke w przyszlosci i co ja wtedy zrobie w szkole dzieja sie rozne rzeczy nie wiedomo na jekie towarzystwo trafi az strach miec dziecko....
juz nie bede zjezdzac z tematu
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 57 dni temu Posty: 19
Profil: Imię: Aleksandra
Wysłany: 2008-10-03, 11:04
ja jestem za sex-em bez zobowiązań, jeśli ludzie są samotni to dlaczego nie , każdy człowiek potrzebuje sex-u. Po co mieszać w tu uczucia, przecież nie zawsze nawet chcemy sie angarzować w jakiś tam związek , pozostaje sex.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 65 dni temu Posty: 857 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-03, 11:57
Aleksandra123, Też się z Tobą zgadzam, że skoro dorośli ludzie chcą spotykać sie tylko dla seksu to czemu nie? Tylo trochę chore to jest jak ktoś ma 15 czy 16 lat i myśli tylko o "pieprzeniu". normalnie TŁAGEDIA A propos czytałam taki artykuł w Newsweeku w tamtym roku o takich nastolatkach, wypowiadała się dziewczyna mjaca 16 lat, Ze uwielbia ze swiomi koleżankiam uprawic dogging, czyli Sex bez zobowiązań, mowiła jeszcze o różnych rzeczch, jak chodzą na imprezy i robią fecetom lody lub po porostu oddają się "żeby mieć darmowe alko" Ale nie nazywały się dziwkami bo onie nie piją byle jakiego alkoholu, je może zdobyć tylko facet z grubym portfelem, stawiający najdroższe trunki, i nie gadrzący np. kokainą. Normalnie jak przeczytałąm ten artykuł to byłam po prostu w ciężkim szoku, ja też imprezowałam, też siępiło alkohol, ale nigdy ani ja ani żadna z moich koleżanek nie podchodziły w ten sposób do seksu...
Ale nie nazywały się dziwkami bo onie nie piją byle jakiego alkoholu, je może zdobyć tylko facet z grubym portfelem, stawiający najdroższe trunki, i nie gadrzący np. kokainą.
fajny sposób myślenia ... na leczenie bym wysłała takie gówniary ... jak zwierzeta
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 446 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-10-03, 15:32
W tym temacie jedyne, co można powiedzieć to każdy robi, to co lubi - chcesz być łatwa, to bądź, ale jak ktoś Cię nazwie dziwką, to nie miej do nikogo pretensji. Sypiasz z facetem, który ma już kobietę, licz się z konsekwencjami, np. jak zajdziesz w ciążę, on niekoniecznie będzie chciał wychowywać z Tobą to dziecko.
Ja tam nie dzielę kobiet na łatwe i trudne. My kochamy seks tak samo jak mężczyźni i coraz cześciej zamiast robic za 'matki polki' pokazujemy swoją seksualność.
Poza tym nie do zniesienia jest utarty stereotyp że jak facet bzyczy co noc na innym kwiecie to jest super macho, a jak taka babka sie trafi to dziwka.
Jeśli kobiety są szczere w stosunku do tych wszystkich facetów, z którymi sypiają i pasuje to obu stronom, to czemu mają być złe? a jeżeli zdradzają, to dopiero znaczy, że łamią jakieś reguły, reguły związku!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 3067
Profil:
Wysłany: 2008-10-03, 15:38
Aleksandra123, lubimy sex, wiec co nam szkodzi.. Moze kiedys zmienie myslenie, ale teraz nie uznaje sexu bez zobowiazan Moze dlatego ze nie uznaje tez sexu bez milosci
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 82 dni temu Posty: 735 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-03, 23:01
Miałam na myśli wypowiedź pieguska. Dla mnie wieku 17 takie zachowanie jest po prostu niewyobrażalne, nie mogłabym chyba znaleźć innego określenia. Za wiele raczej powiedzieć nie mogę, ale żeby przyszła ochota na ' sexik ' i w wieku 17 lat od tak sobie iść do łóżka z osobą, do której się nic nie czuje czy ledwo zna, lub dzwonić do faceta on ją zabiera do siebie i od razu przechodzą do rzeczy, spotkali się na czacie, ale on jej nie traktuje jak darmową obciągarkę- cud facet, nie będę jej potępiać- to nie moje życie, ale dla mnie to jednak szokujące.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum