Informacje: Dołączyła 234 dni temu Posty: 2492 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-10-03, 10:29
lowca_motyli napisał/a:
teraz dziewczyny są bardziej wyzwolone niż kiedyś...
nie wiem czy to kwestia wyzwolenia.. czy mody panujacej na to... dziewczyny teraz o wiele szybciej zaczynaja wspolzycie.. traktuja seks przedmiotowo... zreszta nei ma sie co dziwic... w mediach tylko o tym sie mowi... fakt jest tak iz nei potepiam etgo typu "zwiazkow" ale mysle ze osoba podejmujaca sie teog powinna byc swiadomoa konsekwencji jakie to za soba niesie.. predzej czy pozniej jedna z tych osob stwierdza ze seks jej nie wsytacza co wtedy..? pozatym 17 lat to dla mnie za malo jak na tego typu "wyzwolone ziwazki"
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Wysłany: 2008-10-03, 10:32
calineczka, żartuję sobie, dla mnie to też jest dziwne ale cóż poradzić. Jak w Bravo Girl wymyślają listy jak Ania(15l.) nie wie na jaki środek antykocepcji się zdecydować to później są takie skutki
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
calineczka, żartuję sobie, dla mnie to też jest dziwne ale cóż poradzić. Jak w Bravo Girl wymyślają listy jak Ania(15l.) nie wie na jaki środek antykocepcji się zdecydować to później są takie skutki
otóż to.
dla mnie to pewnego rodzaju patologia i tyle.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 896 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-10-03, 10:47
Olciiia a nie uważasz, że mogłaby to być dobra lekcja życia? Mi Michał zawsze powtarza "jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz". Dzisiejsza młodzież jest taka, że gadanie, uświadamianie i inne tego typu akcje nie przynoszą efektów. Gdyby taka nastolatka raz się przejechała, byłaby później ostrożniejsza na przyszłość.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 896 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-10-03, 10:51
Olciiia, mnie poprostu głupota i nieodpowiedzialność nastolatków tak przeraża, że nie widzę innej opcji. Nie da się rozwiązać problemu, gdy sama młodzież nie wydaje się problemem zainteresowana. Wiem, że z roku na rok będzie coraz gorzej, ale my raczej w tej kwestii niewiele jesteśmy w stanie zrobić. Dlatego stałam się obojętna na to wszystko i nie jest mi żal lasek które rzucił facet po dostaniu "dowodu miłości" czy nastoletnich matek. Ten problem musi młodzież sama rozwiązać niestety.
Informacje: Dołączył: 64 dni temu Posty: 250 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Wysłany: 2008-10-03, 10:52
Cytat:
Miałam dwa 'związki', ktore polegaly glownie na tym, zeby dawac sobie przyjemność.
Odpowiadało mi to, musze przyznać, bo nei chciałam się wiązać na stałe, nie chciałam być kontrolawana, nie życzyłam sobie wyrzutów typu 'gdzie byłaś?'. Uważałam, że do poważnego związku nie dorosłam, a na seksik ochota była
to jest dobry moment... do związku nie dorosłaś ale do seksu już dawno chyba nawet ja w swoim wieku nie jestem az taki....nie wiem jak to określić, żeby Cie nie urazić
Cytat:
Weszłam na czat, postawiłam sprawę jasno. Chłopak się zgodził. Miałam pewne opory co do spotkania, ale wymieniliśmy sie fotkami, poznaliśmy się i było super.. Podobało mi się w tym to, że chłopak nie traktował mnei wyłącznie jak darmową obciągarkę
miałaś już sytuację, że ktoś Cię traktował jako darmową obciągarkę? Weszłaś na czat i zagadałaś do nieznajomego kolesia "chce seksu spotkajmy sie jak najszybciej"? masakra po prostu
Cytat:
Z innym zaś chłopakiem widywałam sie dosłownie tylko na seks. Dzwoniłam, on przyjeżdżał, zabierał mnie do siebie i od razu przechodziliśmy do rzeczy. A poznałam go na dyskotece. Teraz, po pół roku od zakończenia tego widzę, że to było bardzo suche... Ale seks wyborowy.
To zachowanie pokazuje dobitnie degeneracje mlodzieży w dzisiejszych czasach. Ile miałaś wtedy lat? jak tak do niego dzwoniłaś?
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Ostatnio zmieniony przez lowca_motyli 2008-10-03, 10:57, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum