Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 436 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-26, 19:09
stanowczo nie popieram takich ukladow, zawsze ktoras z osob za bardzo sie zaangazuje-przewaznie to dziewczyny potem przychodzi cierpienie itd...............
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 412 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-02, 11:58
nie bardzo rozumiem strarszych, zazwyczaj żonatych i dzieciatych mężczyzn, którzy podbijają do młodych panienek...pare razy też mi się zdarzyła taka sytuacja
miałam szczerą ochote przyrżnąć kolesiowi w ryj(sorki za wyrażenie )!!!nie wiem jakim cudem się powstrzymałam...
kryzys wieku średniego czy co???
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 12:46
Niunia napisał/a:
tak..............gdyby zliczyć wszystkie takie sytuacje musiałabym zainwestować w rękawice bokserskie
Ulalala, to sporo tego było.
Myślę, że kryzys wieku średniego może to troche tłumaczyć, ale przecież głownie zależy to od człowieka.
Kiedy wyjechałam do Łodzi studiować, dopiero poznawałam miasto i wiele rzeczy mnie szokowało, m.in. takie propozycje. Na szczęście miałam tylko jedną taką propozycję, ale oprócz niej była jedna, która mnie conajmniej zbulwersowała.
Pracowałam w pewnym klubie łodzkim w wakacje przez krótki okres czasu i pewnego dnia pojawił się ten jakiś mężczyzna wiek ok. 45 lat.
Usiadłam sobie przy stoliku, jeszcze była cisza w klubie, nie było ludzi, a ten pan do mnie podszedl, zaczął rozmowę, wszystko miło i pięknie i nagle do mnie: Ja kręcę reklamy i wkrótce będziemy kręcić reklamę chipsów, jeśli chcesz, możesz w niej wystąpić, myślę, że byś się nadawała do niej (i w tym momencie złapał mnie a rękę)
OMG, jak najszybciej od niego uciekłam.
Dziwi mnie, jak można sie z kimś przespać dla np.reklamy...ale skoro próbował, to najwidoczniej jest to normalne, a zrobił to zupełnie bez żadnego wstydu ani oporu.
Dziwi mnie, jak można sie z kimś przespać dla np.reklamy...ale skoro próbował, to najwidoczniej jest to normalne, a zrobił to zupełnie bez żadnego wstydu ani oporu.
teraz coraz więcej się słyszy o dziewczynach uprawiających seks z dużo starszymi i bogatymi facetami dla ich pieniędzy. bez uczuć, bez miłości - a dla nowych fatałaszków, drogich perfum, biżuterii...dla mnie to dokładnie to samo co prostytucja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-03, 22:04
Madzia81 napisał/a:
teraz coraz więcej się słyszy o dziewczynach uprawiających seks z dużo starszymi i bogatymi facetami dla ich pieniędzy. bez uczuć, bez miłości - a dla nowych fatałaszków, drogich perfum, biżuterii...dla mnie to dokładnie to samo co prostytucja
No dokładnie. To jest tak samo jak ze sponsoringiem-tylko jest to delikatniejsze słowo...ale wychodzi na to samo-seks za pieniądze.
tak właśnie.
Ja nie rozumiem co te dziewczyny sobie myślą. Jak sobie to tłumaczą, bo pewnie robią to na wszelkie sposoby byle nie użyć słowa 'prostytucja' ...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 405 dni temu Posty: 25 Skąd: Słupsk
Profil: Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...
Wysłany: 2007-08-04, 00:36
Ja to osobiście nie mogę zrozumieć takich dziewczyn, które lubią umawiać się na seks bez zobow. Mam taka jedna kolezake ktora poszeza swoje znajomosci wlasnie w ten sposib .
jej to nie przeszkadza ze idzie z kolesiem ktorego nie zna do lozka....
ja to bym tak nie mogla
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 405 dni temu Posty: 25 Skąd: Słupsk
Profil: Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...
Wysłany: 2007-08-04, 02:04
Cerratko.. tu nie ma szans. trzeba to tak nazwac. i tyle . tylko ze jej sie nie da tego przetłumaczyc iz zle postepuje. ona poprostu mysli ze im wiecej kolesi chce sie z nia przespac to jest bardziej atrakcyjna. tyle ze ona jest naprawde ladna dziewczyna i niczego jej nie brak . a przede wszystkim chodzi tez tu o alkohol. jak zacznie pic to juz nie chcem nawet mowic co sie dzieje. sila nie mozna jej od jakiegos obcego faceta oderwac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum