Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 225 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-24, 12:40
Ja nie moglabym uprawiac seksu z kims kogo nie kocham- ale szanuje kogos kto nie ma takich oporow (nie mowie o kims kto ma codziennie innego partnera) ...
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 256 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-24, 16:31
sprobowalam raz.. z oosba ktora po prostu sobie byla - lubilam, fajnie sie z nim spedzalo czas. I tyle. Aa no i pociagal mnie.
Ale bez uczucia z samym pozadaniem to nie dal mnie. Nie ma tego wypelnieia....tego czegos...to bylo juz dawno przed witkiem, Bylam wolna:) z chlopakiem po prostu umowilam sie na sex. Wiem jak jest, i dla mnie musi byc uczucie.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 225 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-25, 12:31
Niektorym to nie przeszkadza, ze nie laczy ich nic z ta osoba albo nawet jej nie znaja- nie potepiam tego, jednak nie wyobrazam sobie jak mozna tak bez milosci do tej osoby
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 256 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-29, 17:21
Alex1511 napisał/a:
Niektorym to nie przeszkadza, ze nie laczy ich nic z ta osoba albo nawet jej nie znaja- nie potepiam tego, jednak nie wyobrazam sobie jak mozna tak bez milosci do tej osoby
no wlasnie! tu jest ta roznica... sa ludzie dla ktorych to jest frajda nawet wyzwanie...a sa tacy dla ktorych wazne sa uczucia..
(tak w ogole to wkurza mnie ze faceci ktorzy spia z dziewczynami sa hero a laska ktora po prostu sypia z facetami jest od razu ta najgorsza...:()
jezeli oboje sa wobec siebie uczciwi i wiedza ze to tylko zabawa to jak najbardziej TAK dla takiej jazdy. Istnieje stereotyp ze tylko faceci lubia takie cos a kobieta ktora uprawia sex bez zobowiazan jest latwa itp plepleple. Glupota jest ze facet moze "przeleciec" dziewczyne a dziewczyna juz nie moze "przeleciec" faceta ;p Poza tym wbrew stereotypom nie tylko facet musi powiedziec o co mu chodzi bo wbrew pozorom to mezczyzni szybciej przywiazuja sie emocjonalnie - kobiety dopiero po kilku spotkaniach wiedza ze facet jest dla nich interesujacy (wg. mnie ;p). Moze sie wydawac ze facet tak nie przezywa rozstan i odrzucen jak kobiety ale to tylko taka gra ktora ma pokazac ze facet jest "meski" bo z zalozenia kobiety lubia "ostrych zawodnikow" a nie jakis ciapciakow ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum