musisz być na maxa rozluzniona
nie spinaj sie, nie myśl o bolu...a zobaczysz co za rozkosz
my mieliśmy drugie podejście i byłam rozluźniona, odprężona, odpwiednie nawilżenie też było i dupa zbita nic z tego nie wyszło, boli i już. więc u nas chyba to nie przejdzie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 572 dni temu Posty: 5527 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-08-29, 12:11
Madziu...i inne dziewuszki...ze tak powiem ...spróbujcie w pozycji...ze wy siedzicie na partnerze...pomalutku, delikatnie sie usadowic a nie ze on na was lezy...bo facet wyczucia czasem nie ma ....
Wysłany: 2007-08-30, 00:44
Dziewczynki ja myślę, że skoro tak jest to chyba nie ma po co się zmuszać. Jedni to lubią a drudzy nie- kwestia gustu. Nie każdy musi lubić to co inni. Może z czasem będzie lepiej.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
no i zmuszać się nie będę. zrobiliśmy dwa podejścia, z rocznym odstępem. całkiem możliwe, że jeszcze kiedyś zrobimy kolejne. a może już nie...nic na siłę.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 572 dni temu Posty: 5527 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-08-30, 12:39
Oczywiscie
Ja tez pamiętam jak miałam uraz...i za nic nie pozwoliłam i trwało to ładnych parę miesięcy ale kiedyś po miesięcznej przerwie chyba tak bardzo sie stęskniłam za tym wszystkim ze sie zgodziłam i dziś jest już lepiej i Mis wie jak podejść i w ogóle wiem jaka to dla niego przyjemność a moje zaangażowanie.
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum