Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-11, 19:24
heh no wlasnie moj D pytal co mysle o takim sexie analnym... ja powiedzialam ze bedzie pewnie bolalo i nie chcem ale w glebi duszy chcialabym sprubowac choc sie boje...
Nie zmuszaj się , jesli Cie to nie kręci to po co? A jesli juz sie zdecydujesz, to poczytaj o seksie analnym w interncie , to pomoze Wam sie jakos przygotować i sprawic, ze ten ból nie bedzie az tak straszny , badz w ogole go nie bedzie
Nie ma czegos takiego jak "na pewno bedzie bolalo" . Zreszta nawet jesli to co z tego? Poboli, poboli i przestanie .
Jak bolał Cie 1szy raz to nie uprawialas juz nigdy seksu?:)
Jak uwazasz , zrobisz jak zechcesz , ale pamietaj by sie nie zmuszac .
Wysłany: 2008-10-11, 20:00
Asiulek, nie no wiesz nie mam zamiaru sie zmuszac ale wszystkiego trzeba sprubowac zeby sie przekonac czy jest to fajne czy nie i czy sie oplaca ja nie wiem zupelnie jak sie do tego przygotowac a chcialabym czyms zaskoczyc swojego chlopaka i wiem ze jemu sie tez to marzy ale nie zmusza mnie i nie mowi ze mam i koniec raz powiedzial i juz wiecej o tym nie mowi
a ja Wam Moje Drogie Panie powiem, że na początku bałam sie sexu analnego...fakt na początku troszkę bolało nie powiem, że nie... ale za nastepnym razem już nie bolało. Powiem Wam, że mi się to nawet podoba
_________________ Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.
KROWKA 17 wiesz do odważnych świat należy więc życzę powodzenia ja też na poczatku byłam temu przeciwna i się bałam, ale pomyślałam czemu nie, najwyżej mi się nie spodoba...pamietaj jest to tylko i wyłacznie Twoja decyzja czy tego chcesz
_________________ Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.
Powiem tylko tyle. Nawet pierwszy raz nie musi bolec I moze byc cudowny. Wszystko zalezy od Twojego nastawienia, a przede wszystkim czy Twoj facet bedzie na tyle cierpliwy ze poswieci naprawde sporo czasu na przygotowanie Twojej pupki do tego. Najgorzej zrazic sie na poczatku, a szkoda, bo taki sex naprawde daje czadu!
Ja również chcę tego spróbować bo nawet słyszałam, że łatwiej można dojść do orgazmu (nie go nigdy nie miałam). Niestety już kilka razy próbowałam z mężem i bezskutecznie. Po prostu dla mnie jest to ból nie do opisania, dosłownie mdleje, jak by mnie ktoś rozrywał, a poźniej nie moge usiąść na tyłku. Choć raz byliśmy blisko, ale przez to że najpierw kochalismy sie jak zwykle, a dopiero po tym przeszedł do sexu analnego. Choć tez do końca się nie udało, ale już nie bolało.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-15, 14:05
krowka17 napisał/a:
ja kupiłam sobie żel do usg
pierwsze slysze,zeby ktos zelu do usg w tym celu stosowal krowka17, ktos ci tak zalecal?
Lepszy jest oczywiscie lubrykant , ale nie kazdy jest na tyle smialy by pojsc do seks shopu , jak np krowka co wynika z jej postow.
Wysłany: 2008-10-15, 14:11
Asiulek, no ja widzialam ten zel lubrix na allegro za iles tam wiec jak ten do usg nie poskutkuje to poprostu kupie ten lubrix albo wogule.. w sobote sie przekonam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-15, 14:12
Asiulek napisał/a:
Wiele osob tego używa i jest dobre . Nawet ginekolog potwierdził.
pierwsze slysze,troche mnie to zdziwilo,ale skoro ginekolog potwierdza to widocznie tak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum