Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 868 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-25, 15:29
Pchają się tam, bo jest ciaśniej
Pytałam M., czemu on się tak tam pcha, a on mi na to, że bardzo go to kusi, ale nie zrobi niczego, co nie sprawiałoby mi przyjemności. A jak spróbowaliśmy tego, spytałam jak tam jest i mi odpowiedział że <cytuję> "ciasno, ale nie tak przytulnie jak w pusi". Więc skoro nie tak przytulnie, to po co się pchają?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 868 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-25, 15:34
Jak się poćwiczy, to pewnie wchodzi... Ale mnie to brzydzi, poza tym uczucie niezbyt przyjemne. Może później jest lepiej, nie wiem, ale jak próbowałam to bardzo bolało i przerwaliśmy. Od tej pory paluszka wsadzi, ale na nic więcej mu nie pozwalam.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-30, 20:59
Olciiia, taka prawda faceci tylko żeby im żeby im było dobrze a my musimy w wiekszości cierpiec jeśli nie sprawia nam to przyjemności ja sie nie zgodze na anala nigdy puki mu pierwsza w tyłek ogórka nie wsadze ....
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 57 dni temu Posty: 19
Profil: Imię: Aleksandra
Wysłany: 2008-10-02, 14:34
dobry numer z tym ogórkiem, Ja tam spróbowałąm sexu analnego i nic z tego koniec, słaba zabawa. Zresztą jak to mówi moja kleżanka dupa jest do s.........., a nie do r......
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 65 dni temu Posty: 857 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-02, 14:48
Aleksandra123, popieram Twoją koleżnakę, ja też kiedyśmiałąm podejście, ale bolało jak diabli, fakt, że było to bez użycia żadnych nawilżaczy, ale mówię Wam, tragedia...
[ Dodano: 2008-10-04, 10:42 ]
Ale chciałam jeszcze dodać, że po Waszych wypowiedziach (że to jest takie super) to jestem w szoku po prostu...Terazznó jestem chętna żeby spróbować jeszcze raz, ale...mój facet nie chce
Kiedys bylam na nie, brzydziłam się , ale przeszło mi.
Pierwszy raz byl nieudany, bo zbytnio sie do tego nie przygotowalismy ,zapomnielismy o lubrykancie, a co za tym szło bolało mnie , wiec przestalismy. Za to pozniej bylo coraz lepiej i lepiej i lepiej
U nas to bylo tak, ze to ja namowilam faceta , byl bardzo delikatny i za kazdym razem jak mowilam , zeby przestal , konczył.
Co do tego, ze jest ciasniej.. to fakt, ale ciasniej jest tylko na poczatku, gdy wchodzi, pozniej jest identycznie jak w seksie waginalnym. Mysle ze anal kreci, bo w koncu to cos innego, nowego, zakazanego , odczucia są inne .
O ile ludzie nie przejma sie poczatkowym niepowodzeniem, to pozniej naprawde jest ok, ale ja nikogo nie namawiam bron boze i nie kaze na sile zmieniac upodoban . Niech kazdy robi to, na co ma ochote i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum