Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 202 dni temu Posty: 12 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-08-24, 20:15
Ja robiłam to z moim kotekim ja tego niechce bo to dla mnie straszny ból moje kochanie chciał by to robić analnie ale mówi ze niechce zebym cierpiała... a jaką pozycje do tego stojujecie? bo my probowalismy ze ja klęczę a on wczodzi od tyłu, że ja lezena brzuchu a on na mnie i wchodzi tz od tyłu, ale zapewne jeszcze spróbujemy. do nawilżenie uzywalismy żelu nawilżającego i balsamu do ciała bo nie mielismy nic innego w domu w tej chwili... ale do nastepnego razu uzyjemy oliwki
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 3067
Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 20:53
Ja umiem na to powiedziec tylko.. O FUJ! Nigdy sie na cos takiego nie skusze... Zreszta seks powinien byc mily dla obojga,a wydaje mi sie ze taki jest fajny tylko dla faceta.. Choc nie wiem, moze sie myle...
Ale ja jestem stanowczo na nie.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 128 dni temu Posty: 379 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-24, 21:02
JA TEŻ JESTEM NA NIE!!!
Dla mnieto jest obleśne. Marcin by bardzo chciał, bo mówi, że sama myśl go nawet podnieca, ale ja w tym nic nie widzę podniecającego. Może jestem niedzisiejsza...
Hmm... Powiem tak próbowałam... owszem na poczatku boli ale później jest bardzo fajnie Ja jestem zadowolona. Nie robimy tego często. Może raz na miesiąc i to nie zawsze. Jest to coś nowego.. i je jeste na Tak
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 94 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-24, 21:56
Dla mnie w ogóle nie istnieje takie pojęcia jak seks analny. Kiedyś mój chłopak zapytał mnie co ja na ten temat sądzę. Wyraziłam swoje zdanie. Uszanował je. I od tamtej pory nie wracamy do tego. I nigdy nie wrócimy.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 3067
Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 22:04
Mojego P jakos tez to nie kreci...Tak mi prynajmniej mowil.
Dla mnie to jakies takie troche nienaturalne.. Wymysl czlowieka bardziej. Zreszta tylko tak moga kochac sie geje. A facet z kobieta... No nie wiem.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 94 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-24, 22:09
Mirabelka__22, Dla mnie to jest okropne. I nie chodzi o to , że nie jestem odważna. Tylko dlaczego mam próbować czegoś co jest przeciw moim zasadom. Na szczęśćie mój chłopak nigdy mnie do tego nie namawiał.Raz tylko jak pisałam wyżej zapytał co na ten temat sądzę.
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-24, 22:13
Póki co wcale przyjemnie mi się nawet o tym nie mówi. Dla mnie to również obleśne, a mój połówek o niczym specjalnym nie wspominał . Niech tak zostanie
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-25, 00:05
Nikt nie mówi, że jesteś zacofana Takie masz zdanie i kropka. Gdyby wszyscy uważali seks analny za coś cudownego, to byłoby nudno Ja tam się do Ciebie dołączam, aczkolwiek nie myślę o nim, jak o poniżaniu, a po prostu o czymś fuj na dzień dzisiejszy.
Wysłany: 2008-08-25, 09:24
ja tez na poczatku bylam na nie. co to ma byc w ogole itd. moj Misiek, jak sie poznalismy to po kilku miesiachch juz chcial, z tym, ze on mial jakies partnerki juz przede mna wiec w sprawach sexu byl doswiadczony. ja nie, bo jest moim pierwszym...
na poczatku oczywiscie nie...po dwoch latach dopiero sama do tego doszlam ja zdecydowalam, ze ok, sprobujemy, bylo delikatnie i fajnie i o dziwo sprawilo mi to przyjemnosc. A jego spojrzenie...ojj:)))
Ktos pytal o pozycje, poczatkujacym zalecam "usiasc" sobie pomalutku. wtedy samej wyczuwa sie kiedy boli kiedy zwolnic itp. a facet jak to facet, powie, ze bedzie delikatny a moze sie w kazdej chwili sie zapomniec i proponuje nie zaczynac o tego sexu tylko juz po jakims czasie.
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-26, 20:06
Ja uważam że trzeba sobie urozmaicać i jak sie jest ze sobą długo w stałym związku,, w ktorym ludzie sie kochają to nie ma nic odstraszajcego i dziwnego. Mysle ze trzeba sprobować zeby mieć opinie na ten temat.... Osobiscie nie jest to moja ulubiona forma zabaw, ale nie jestem kategorycznie na nie (oby nie za często, ale raz na jakis czas ok).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum