ja tez na poczatku nie chcialam..
ale potyem okazlao sie ze to naprawde moze byc przyjemne1!!
ale nic na sile, same musicie chciec:)
ale serio, to nic zlego:P
My o tym rozmawialismy i niby oboje jestesmy chetni sprobowac ale jakos sie ze to nie zabieramy nie wiem moze kidys przyjdzie odpowiedni moment na ten 1 raz hehe
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 21:59
Olciiia to bardzo dobre podejscie to takich pieszczot trzeba dorosnac i oswoic sie z nimi heszcze bardziej niz z sexem oralnym jesli nie bedziecie mieli na to obydwoje ochoty ( nie oszukujmy sie głównie ty połowkowi i tak zapewne bedzie sie podobało) jesli sie odpowiednio nie rozluznisz i nie nawilzysz to to nie bedzie przyjemnym przezyciem..fakt ze sie zdecydowałas to juz duzo teraz ten moment kiedy bedziesz naprawde gotowa musisz wyczuc
Madae nom tez tak mysle a powiedz mi jak juz tak szczerze rozmawiamy, co i jak dokladnie jest z tym nawilzeniem i czy to prawda ze trzeba zrobic sobie lewatywe bo juz nie wiem jak to jest a jeszcze bardziej nie mam pojecia jak to zrobic co prawda jeszcze mi sie z tym nie spieszy ale wiedziec warto ;p
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 22:45
wiec pokolei lewatywy robic nie trzeba...ale nie sexiłabym sie raczej w ten sposób jesli długo sie nie wyprózniałam albo robiłam to niedawno najlepiej jednak zrobic to zapobiegnie przykrym niespodziankom
co do nawilzenia to na poczatku bym sugerowała ..i to duzo...jesli ci sie spodoba to po jakims czasie nauczysz sie rozluzniac miesnie ktore trzeba i połówek nie bedzie miał problemow z wejsciem...ale na poczatku jest sie po prostu nie przyzwyczajonym, dochodzi do tego stres i zwieracze nie rozluzniaja sie tak jak powinny...dlatego duzo osob niemiło i bolesnie wspomina 1 raz ...dobre nawilzenie zapobiegnie otarciom i pomoze w rozluznieniu bo członek łatwiej wniknie do srodka bol wcale nie jest jakis niewyobrazalny jesli sie dobrze rozluznisz i nawilzysz to na poczatku moze bolec tylko troszke..a za kturyms razem jak nauczysz sie panowac nad miesniami to wcale
do nawilzenia jesli stosujecie gumki polecam jakis lubrykant ktory mozna kupic w necie lub sex-shopie tylko przeczytajcie czy nadaje sie razem z prezerwatywa..nie moze byc na bazie tłuszczow....jesli nie stosujecie gumek to hulaj dusza-głowa mała moze byc np oliwka dla niemowlat czy zwykły krem do rak ( tez lepiej sie doczytac jesli o kremy chodzi zeby uczulen nie powodował) i niezaleznie od tego czy stosujecie gumki czy nie , najlepiej zeby połówek rozluznił cie najpierw paluszkiem ( z lubrykantem oczywiscie), potem 2, a nie pchał sie od razu ze swoim działem to tez zmniejszy odczuwalne niedogodnosci no i działo tez niech nawilzy i nie załowac lubrykantu
Informacje: Dołączyła 93 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 15:00
Na koniec moge wam tylko polecic jedna z najlepszych stron o seksie analnych.
Wlasciwie znajdziecie tam wszystko.
(jezeli moderatorzy stwierdza, ze link ponizej jet tutaj na forum nie na miejscu, to prosze o usuniecie go.)
http://www.sexanalny.com/index/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum