Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 315 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 14:31
ale sie temat rozwinal:)) prosze prosze...
Przeczytaalm wszystkie watki...no i sa za sa przeciw i sa ciekawe...:) to fakt
ja probowalam dwa razy - nie bylo zle ale nie podnieca mnie to...i tyle:)
Mysle ze warto przeczytac to co Kociak wkleila n apocztku watku:))) duzo informacji:)
Probowałam raz- dawno temu. Bolało...
Na razie nie chce probować po raz kolejny, ale cały czas o tym myśle. Czasem rozmawiam o tym z partnerem. Ale mam duuzo watpliwości.
Hej dziewczyny,
ciągnąc dalej temat (nie rozpatrując tego kto jest za, a kto przeciw), chciałabym bardzo spróbować z mężem ale jak niejedna z nas mam pewne obawy i o ile same zabawy analne są dla mnie bardzo przyjemne i zazwyczaj kończą się tak jak powinny :oops: to boje się spróbować samego stosunku.
Dlatego też aby "przyzwyczaić" się do większego rozmiaru chciałabym spróbować tzw. zatyczki analnej - i tu prośba do Was. Możecie coś polecić? - chodzi oczywiście o rozmiary dla początkujących...
Dzięki Madzia, tyle że jakoś do sklepu się nie wybiorę
Oczywiście zakupu i tak dokonam przez internet jednak na wiarygodność sprzedawców chyba nie ma co liczyć - chciałabym uzyskać opinie osoby, która tego typu akcesoriów używa.
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-25, 13:06
jesli chodzi o zatyczki i wibratory analne to wiekszosc jest w małych rozmiarach
zatyczki są z regóły szklane lub z twardego plastyku/lateksu, a wibratory polecam zelowe
co do rozmiaru to nie ma co doradzac trzeba pobuszowac po sex-shopie, lub jakims internetowym sklepie i samemu cos wybrac bo to bardzo indywidualna sprawa zarowno Twoich upodoban jak i zabawek dostepnych w danym sklepie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum