Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 339 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 14:27
Jakie to zabawne.O ile dobrze kojarzę istnieje cewka moczowa, i tym kobiety wydalają mocz, żadną pochwą, żadną macicą.A do cewki nikt penisa nie wsadzi.
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 14:29
mother napisał/a:
Jakie to zabawne.O ile dobrze kojarzę istnieje cewka moczowa, i tym kobiety wydalają mocz, żadną pochwą, żadną macicą.A do cewki nikt penisa nie wsadzi.
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 14:45
Nie rozumiem dlaczego czujesz się taka urażona.Przecież ja tylko wyraziłam swoje własne subiektywne zdanie tak jak ty , tak jak inni na tym forum.Ja nie narzucam nic i nie obrażam nikogo kto uprawia seks analny ale dla mnie osobiście jest to odstręczające, napisałam że moja własna dupa służy do srania.I tylko do tego.I tu nie chodzi teraz o usta.Bo skoro tak się irytujesz to proponuję żeby partner wsadził ci penisa do ucha i kochać się w taki sposób.Przecież ucho nie służy tylko do słuchania a nosek do smarkania.Ewentualnie możesz zrobić kupkę na swojego partnera albo on na ciebie, ciekawe czy to jest faktycznie takie podniecające.Pozdrawiam i mniej oburzenia życzę.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 505 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-04, 14:49
mother napisał/a:
Bo skoro tak się irytujesz to proponuję żeby partner wsadził ci penisa do ucha i kochać się w taki sposób.Przecież ucho nie służy tylko do słuchania a nosek do smarkania.Ewentualnie możesz zrobić kupkę na swojego partnera albo on na ciebie, ciekawe czy to jest faktycznie takie podniecające.
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność . Kazdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie jakkolwiek ono by zabrzmiało.
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 14:55
Masz rację,ale w moim zamierzeniu nie leży by kogokolwiek obrażać, bądź godzić w jego osobę.Generalnie jestem zdania, niech każdy robi to na co ma ochotę ale wydaje mi się że wychodzą po prostu zwykłe niedomówienia i rodzą się w ten sposób głupie słowne zaczepki.Przepraszam jeśli kogoś zniesmaczyłam swoim postem.Pozdrawiam.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 23:59
mi sie spodobał pomysł z uchem i nosem ogólnie to ja jestem bardzo otwarta na wszelkie urozmaicenia i chociaż jestem całkowicie zaspokojona to jak moje kochanie będzie chciało spróbowac to czemu nie-nie dowiem sie jak jest póki nie spróbuje-więc jak narazie moje zdanie to-dlaczego nie?
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 341 dni temu Posty: 14 Skąd: stond
Profil:
Wysłany: 2008-01-05, 03:01
Osobiście nigdy nie mam zamiaru nawet spróbować tego. Seks analny jest strasznie niebezpieczny i nie rozumiem dlaczego sie o tym nie mówi!
Po 1. Jeżeli robimy to bez uwagi zbyt mocno, łatwo o naderwanie zwieracza (w konsekwencji przestaje spełniać swoją funkcję i nie zatrzymuje wydalania kału)
Po 2. Może bardziej jako przestroga dla tych, którzy lubują się w tym rodzaju doznań. W czasie stosunku, penis po penetracji analnej nie może wkładany do pochwy! Nie chodzi o względy estetyczne, ale możliwość zakażenia. Kał w sobie posiada substancje żrące, które mogą "przeżreć" ściankę szyjki, a w rezultacie wydalamy kał przez pochwę...
Oprócz tego anal dla mnie jest obrzydliwy! Wiecie przecież co mamy w tyłku... i żeby jeszcze partner się w tym maczał... fuj fuj fuj!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum