Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 533 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-20, 11:10 sekrety przed ukochanym
Laseczki macie jakies ukryte sekrety ktore skrywacie przed ukochanym , przed bliskimi ,....Ja mam kilka takich .....Np skoki w bok o ktorych mam nadzieje i ja wkoncu zapomniec , mam tez sekret przed taka znajoma kiedys sie okazalo ze chlopak z ktorym sie spotykalam to byl jej chlopak ja o tym nie mialam pojecia bo on nie raczyl mi powiedziec ze ma dziewczyne , wiecie jaka mialam mine gdy ja spotkalam a ona mi zaczela opowiadac o swoim facecie.....zerwalam z nim a on wrocil do niej a ja zgodnie z umowa o niczym jej nie powiedzialam ....teraz dalej sa razem i im sie uklada
hmmm...
przed Miśkiem sekrety się zdarzają, ale to takie drobne raczej, np. że kupiłam sobie batonika i zjadłam całego w przeciągu minuty takie drobne kłamstewka niegroźne są
a przed innymi.....nie mogę skojarzyć. czasem dla dobra ogółu tatkę coś tam z mamą pocyganimy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 739 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-20, 22:15
Madzia81 napisał/a:
kupiłam sobie batonika i zjadłam całego w przeciągu minuty
to raczej nie sekret, a po prostu nie spowiadanie się z każdej rzeczy
Madzia81 napisał/a:
dla dobra ogółu tatkę coś tam z mamą pocyganimy
tutaj sie zgadzam, tate trzeba czasami pocyganic lepiej mu sie wtedy zyje
A co do ukochanego... Raczej nie mam przed nim wielkich sekretów. Ja poza tym jestem straszna pepla i nawet gdybym miała jakiś sekret to zaraz bym mu wygadała
to raczej nie sekret, a po prostu nie spowiadanie się z każdej rzeczy
no w sumie racja
to raczej w taki sposób wyglądają wszystkie moje "sekrety" większych tajemnic nie mam.
calineczka napisał/a:
ie zawsze mówię kiedy moja mama coś na jego temat mówi nie przychylnego
u mnie to raczej na odwrót - nie mówię mu wszystkich pozytywnych i przychylnych rzeczy jakie słyszę od rodziców na jego temat, bo jeszcze by popadł w jakąś euforię
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 523 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-22, 19:45
Cytat:
ja nie mowie mojemu o zakupach na allegro i zamowieniach z avonu-i tak to sie wyda jak bedzie musial zaplacic
hahaha dobre dobre fajna taktyka nie zawiodła Cie jeszcze?
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 525 dni temu Posty: 11249 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 19:55
Madzia81 napisał/a:
że kupiłam sobie batonika i zjadłam całego w przeciągu minuty
ale, że co w tym złego? że się z nim nie podzieliłaś?
a ja... czy ja wiem.. ?
w sumie chyba nie mam
nie tłumaczę mu się z każdej minuty, ale to nie sekret żaden co robiłam w ciągu np całego dnia kiedy się nie widzimy...
kiedyś jakieś tam "kłamstewka i sekreciki" były ale teraz raczej nie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 551 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 20:01
Ja nie mam żadnych sekretów przed moim narzeczonkiem. Noe nieraz zakupy, albo wyrzucam cenę albo strasznie zaniżam. Nie chcę aby się chłop stresował.
[ Dodano: 2007-07-22, 21:02 ]
Aha i nieraz mam małe sekrety ale to takie, że ktoś coś przykrego powie a ja nie chcę mu powiedzieć bo po co. Ale to są takie bzdury.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
moja ciotka (słynie z wielkiej garderoby (przeszło 70 par spodni!!!), sama je kiedyś policzyłam:D) kupuje ubrania, buty itp. po czym, gdy nie ma jej męża chowa je do szafy i wyciąga dopiero jak ma zamiar ubrać np. gdzieś wychodząc:) wtedy na pytanie skąd to ma, mówi, ze to juz dawno kupiła:P a wujek i tak nie połapie się w jej garderobie, więc taktyka się sprawdza;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum